Ένα επιτυχημένο παιχνίδι του 2022 γίνεται ταινία από τον σεναριογράφο του John Wick

Το beat-em-up έρχεται στη μεγάλη οθόνη
03 Δεκεμβρίου 2022 15:23
Ένα επιτυχημένο παιχνίδι του 2022 γίνεται ταινία από τον σεναριογράφο του John Wick

Το Deadline αναφέρει ότι η εταιρία Story Kitchen θα συνεργαστεί με την ομάδα ανάπτυξης Sloclap για να φέρουν στη μεγάλη οθόνη την live-action ταινία του Sifu, με το σενάριο να επιμελείται ο Derek Kolstad του John Wick.

Ο Dmitri M. Johnson του Story Kitchen θα είναι παραγωγός μαζί με τους Mike Goldberg, Kolstad, Dan Jevons και Timothy I. Stevenson. Προς το παρόν υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες γι’ αυτό το project, αλλά το βιντεοπαιχνίδι αφηγείται μία ιστορία εκδίκησης στη σύγχρονη Κίνα.

Όλη η ιστορία επικεντρώνεται στον μαθητή μιας σχολής πολεμικών τεχνών (Sifu), καθώς προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του μέντορά του. Ωστόσο, το twist εδώ είναι ότι χάρη σε ένα μαγικό φυλακτό, κάθε φορά που πεθαίνει ο χαρακτήρας (στο παιχνίδι) ανασταίνεται, αλλά το τίμημα που πληρώνει είναι ότι κάθε φορά γερνάει.

Μάλιστα, πολλοί το περιγράφουν ως «όταν ο John Wick συνάντησε το OLD του M. Night Shyamalan».

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το Sifu γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία, αφού μέσα σε τρεις εβδομάδες κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα. Επίσης, έχει τρεις υποψηφιότητες ‘Best Independent Game,’ ‘Best Fighting Game,’ και ‘Best Action Game’ στα επερχόμενα The Game Awards που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Δεκεμβρίου.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει τίποτα άλλο γνωστό, όπως το cast ή ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει την ταινία. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Το Sifu κυκλοφόρησε για PS4, PS5, Nintendo Switch και PC τον Φεβρουάριο του 2022.