PS Plus: Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου!

Και είναι μια εξαιρετική εμπειρία
27 Φεβρουαρίου 2024 18:15
PS Plus: Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου!

Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και λίγο πριν την καθιερωμένη επίσημη αποκάλυψη των παιχνιδιών του PlayStation Plus Essential από την Sony, ένας εξαιρετικά αξιόπιστος leaker ήρθε να την προλάβει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η αποκάλυψη έγινε από τον χρήστη ‘billbil-kun’ του X (πρώην Twitter), ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει διαρρεύσει τόσο τα παιχνίδια του PlayStation Plus όσο και άλλες gaming ανακοινώσεις πριν την ώρα τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του λοιπόν, ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Μάρτιο του 2024 θα είναι το SIFU.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το SIFU είναι μια εξαιρετικά απαιτητική εμπειρία πολεμικών τεχνών που καλεί τους παίκτες να παίξουν πολλές φορές το κάθε επίπεδο για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, ενσωματώνοντας μάλιστα και έναν πολύ ενδιαφέρον μηχανισμό που έχει να κάνει με την ηλικία του χαρακτήρα, ο οποίος μεγαλώνει με κάθε ήττα, έχοντας κατά συνέπεια λιγότερη υγεία, αλλά πιο δυνατά χτυπήματα.

Το παιχνίδι έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα και τους παίκτες, όντας υποψήφιο για τα βραβεία ‘Best Independent Game’, ‘Best Action Game’ και ‘Best Fighting Game’ στα φετινά The Game Awards 2022.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πώς είναι το παιχνίδι μέσα από τον player που ακολουθεί.

Φυσικά, μιας και η Sony δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία επίσημη ανακοίνωση, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.