Το ‘Prodigal Son’ ανανεώθηκε από το Fox και για 2ο κύκλο!

Tom Payne & Michael Sheen συνεχίζουν την ανατομία ανατριχιαστικών εγκλημάτων
25 Μαΐου 2020 15:00
Το ‘Prodigal Son’ ανανεώθηκε από το Fox και για 2ο κύκλο!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το FOX έδωσε το πράσινο φως και για 2η σεζόν στην ψυχολογικού τρόμου και μυστηρίου σειρά Prodigal Son όπου του cast ηγούνται ο πρώην σταρ του The Walking Dead, Tom Payne, αλλά και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Michael Sheen (Masters of Sex, Good Omens, Passengers).

Η μυθοπλασία αυτή της Fox Entertainment και της Warner Bros. TV πέραν από το στοιχείο της ίντριγκας συνδυάζει επιδέξια και το μαύρο χιούμορ. Ειδικότερα αφορά έναν επιστήμονα της εγκληματολογικής ψυχολογίας, τον ‘Malcolm Bright’ (Payne), ο οποίος δίνει τα χέρια με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης για την διαλεύκανση φρικτών φόνων που διέπραξαν κατά συρροή δολοφόνοι.

Μάλιστα, και ο ίδιος του ο γονιός, ‘Martin Whitly’ (Sheen), είναι ένας τέτοιος δράστης, ο διαβόητος “Χειρουργός”. Κάποτε υπήρξε σπουδαίος καρδιοχειρουργός και φυσιογνωμία της πόλης του, ώσπου αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένοχος για είκοσι ανατριχιαστικά εγκλήματα. Ο ‘Malcolm’ πέρα του ότι καθημερινά προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την πιεστική μητέρα του (Bellamy Young), και την αφόρητα καυστική αδερφή του, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να έρθει ξανά σε επαφή με τα περασμένα και τον πόνο που του προκάλεσαν, καθώς ο δρόμος του θα διασταυρωθεί ξανά με εκείνον του φυλακισμένου αυτοκαταστροφικού γονέα του που θα τον βοηθήσει σε μία έρευνα των αρχών.

Εν προκειμένω, οι Chris Fedak (Chuck) και Sam Sklaver (Deception) λειτουργούν ως σεναριογράφοι ενώ είναι και εξωτερικοί παραγωγοί μαζί με τον σκηνοθέτη Lee Toland Krieger και τους Greg Berlanti και Sarah Schechter της Berlanti Productions.

Ο πρόεδρος της Fox Entertainment, Michael Thorn, δήλωσε για την ανανέωση του σόου: «Από τη στιγμή που το ‘Prodigal Son’ έκανε πρεμιέρα, οι fans γοητεύτηκαν από τις εκπληκτικές ερμηνείες των Tom Payne και Michael Sheen, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μια από τις πιο μοναδικές οικογενειακές σχέσεις στην τηλεόραση. Σε αυτές τις έντονες δυναμικές προστίθενται και οι εξίσου συναρπαστικές εμφανίσεις των Bellamy Young, Lou Diamond Phillips, Halston Sage και ολόκληρου του cast σε μια λαμπρή πρώτη σεζόν όπως είπε ο Chris Fedak και ο Sam Sklaver. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας Greg Berlanti και Sarah Schechter, καθώς και όλους στην Warner Bros. Television που βοήθησαν να κάνουμε μία σειρά που άφησε τους πάντες να θέλουν κι άλλο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ‘Prodigal Son’ θα επιστρέψει για το 2020-21».

Στο cast του Prodigal Son ανήκουν επιπλέον οι Bellamy Young (Scandal), Lou Diamond Phillips (Stand and Deliver), Aurora Perrineau (Jem and the Holograms), Halston Sage (Before I Fall) και ο Frank Harts (The Leftovers).