Έρχεται spin-off σειρά του X-Files, αλλά όχι όπως την περιμένετε

Fox και Chris Carter ενώνουν τις δυνάμεις τους!
31 Αυγούστου 2020 11:43
Έρχεται spin-off σειρά του X-Files, αλλά όχι όπως την περιμένετε

Η Fox πρόκειται να συνεργαστεί με τον δημιουργό του “The X-Files”, Chris Carter, για να δουλέψουν πάνω σε μία ολοκαίνουργια spin-off σειρά, που θα λαμβάνει χώρα στο εν λόγω franchise. Παρόλα αυτά, δε θα είναι όπως την περιμένετε, αφού πρόκειται για ένα κωμικό animated σόου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το X-Files ξεκίνησε το 1993 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και κράτησε μέχρι το 2002. Μετά από εννέα σεζόν, κυκλοφόρησαν και δύο τηλεταινίες με την τελευταία να καταφθάνει το 2018.

Αυτό που μάθαμε για το νέο σόου είναι ότι θα ακολουθεί τη ζωή του FBI πράκτορα, Fox Mulder (David Duchovny) και της Dana Scully (Gillian Anderson), καθώς ερευνούν μυστήριες υποθέσεις και ανεξήγητα φαινόμενα. Οπότε, η σειρά θα ακολουθήσει γνώριμα μονοπάτια, αφού το franchise του X-Files είναι αρκετά επηρεασμένο από ανεξήγητα φαινόμενα, όπως απαγωγές από εξωγήινους, συνωμοσίες, πολιτικά σκάνδαλα και πολλά ακόμη.

Σύμφωνα με το TV Line, η animated σειρά που θα έρθει στις οθόνες μας ονομάζεται “The X-Files: Albuquerqueκαι το Bento Studio που μας χάρισε το “Hoops” του Netflix έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του σόου.

Τέλος, δεν έγινε γνωστό πότε θα καταφθάσει η σειρά, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.