Το FOX αλλάζει ονομασία και στην Ελλάδα – Έτσι θα το βρίσκετε πλέον

Διαβάστε το επίσημο δελτίο Τύπου
16 Μαρτίου 2023 19:20
Το FOX αλλάζει ονομασία και στην Ελλάδα – Έτσι θα το βρίσκετε πλέον

Η Walt Disney Company Ελλάδας ανακοίνωσε και επίσημα ότι το ψυχαγωγικό και πολύ γνωστό κανάλι, FOX, αλλάζει την ονομασία του και πλέον θα βλέπετε ως FX στη χώρα μας. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το FX θα το βρίσκετε μέσω Cosmote TV, Nova και Vodafone TV.

Επίσης, το FX έχει δημοφιλείς σειρές όπως το The Simpsons, το Grey’s Anatomy, το Mayans MC και πολλές άλλες. Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου:

Η The Walt Disney Company Greece παρουσιάζει το νέο όνομα και την ανανεωμένη ταυτότητα του καναλιού FOX, καθώς από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, το κορυφαίο ψυχαγωγικό κανάλι μετονομάζεται σε FX, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα.

Τα κανάλια FX και FX Life, συνεχίζουν να αποτελούν τον απόλυτο προορισμό τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, με στόχο να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό κορυφαίο περιεχόμενο από κωμωδίες και σειρές δράσης έως δράμα, animation και όχι μόνο. Το πρόγραμμα του FX περιλαμβάνει σειρές όπως The Simpsons, 9-1-1, Mayans MC, Snowfall και τη νέα σειρά δράσης True Lies που κάνει πρεμιέρα απόψε Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 21.50. Το πρόγραμμα του FX Life περιλαμβάνει εμβληματικές σειρές όπως Grey’s Anatomy, Station 19, MasterChef και Chicago Med μεταξύ άλλων. Τα κανάλια FX και FX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

«Καθώς το FOX μετονομάζεται σε FX, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στο κοινό της ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης, κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως The Simpsons, Grey’s Anatomy, 9-1-1, Station 19, Mayans MC και Snowfall μέσω των καναλιών γενικής ψυχαγωγίας FX και FX Life. Η συνδρομητική τηλεόραση παραμένει βασική προτεραιότητά μας για την Ελλάδα, επιτρέποντάς μας να ενθουσιάζουμε το κοινό με σειρές και περιεχόμενο από στούντιο παγκόσμιας εμβέλειας» δήλωσε ο Βασίλης Ηλιόπουλος, VP & Country Manager, The Walt Disney Company Greece & Israel.

Κυκλοφόρησε και ένα trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Tags: