Στη 3η σεζόν του ‘Fauda’ μία ακόμη πιο θανάσιμη απειλή ξεπροβάλλει για τον Lior Raz (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιτυχία της αποστολής που ανέλαβε στη Γάζα, κρέμεται από μια κλωστή
03 Απριλίου 2020 17:29
Στη 3η σεζόν του ‘Fauda’ μία ακόμη πιο θανάσιμη απειλή ξεπροβάλλει για τον Lior Raz (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 3ο κύκλο του ισραηλινού αστυνομικού σόου Fauda για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Avi Issacharoff και Lior Raz, με τον δεύτερο να πρωταγωνιστεί επίσης.

Το εν λόγω project προβάλλεται στα εβραϊκά και αραβικά με υπότιτλους. Η πλοκή εστιάζει στον ‘Doron Kavillio’ (Raz), έναν κορυφαίο μυστικό πράκτορα της αντιτρομοκρατικής Ισραηλινής οργάνωσης Mista'arvim που έπειτα από ένα ορισμένο διάστημα παύσης, επανέρχεται στην ενεργό δράση για να εντοπίσει έναν Παλαιστίνιο μαχητή της Hamas, τον λεγόμενο «Πάνθηρα» (Hisham Suliman) τον οποίο νόμισε πως είχε σκοτώσει.

Στο φρέσκο κεφάλαιο που ανοίγει πλέον, ο ‘Doron’ συμμετέχει σε μία ριψοκίνδυνη αποστολή στη Δυτική Όχθη, όπου συστήνεται ως προπονητής boxing σε μία αθλητική λέσχη που ανήκει σε χαμηλόβαθμο στέλεχος της Hamas. Ωστόσο, δεν αργεί η ώρα που τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου, με αιματηρές  συγκρούσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και ένα απρόβλεπτο γεγονός να θέτει το παραπάνω εγχείρημα στην κόψη του ξυραφιού. Ο ‘Doron’ και η ομάδα του πρέπει πια να βρουν έναν τρόπο να προστατευτούν σε μία από τις πιο επικίνδυνες περιοχές στη Γάζα.

Παίζουν ακόμη οι: Shadi Mar'i, Ala Dakka, Khalifa Natour, Itzik Cohen, Marina Maximilian, Jacob Zada Daniel, Idan Amedi, Doron Ben David, Boaz Konforty, Rona-Lee Shimon, Reef Neeman και ο George Iskandar.

Η 3η σεζόν του Fauda κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 16 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: