Μετά το mid-season φινάλε, η 15η και τελευταία σεζόν του ‘Supernatural’ επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βόλτα μας με την φαμίλια των ‘Winchester’ και το Impala τους φτάνει στο τέλος της
14 Μαρτίου 2020 22:13
Μετά το mid-season φινάλε, η 15η και τελευταία σεζόν του ‘Supernatural’ επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία teaser για τα καινούργια επεισόδια του 15ου κύκλου του Supernatural των Eric Kripke (The Boys, Timeless, The House with a Clock in Its Walls), Andrew Dabb και Robert Singer, ύστερα από το mid-season φινάλε που προηγήθηκε.

Γνωρίζουμε ήδη ότι επανέρχεται δριμύτερη ως δαίμονας ‘Ruby’ η Genevieve Padalecki, παίζοντας μαζί με τον σύντροφό της, Jared Padalecki, και τον Jensen Ackles.

Η παραπάνω φιγούρα δεν κατέληξε και τόσο καλά μετά την τελευταία της συνάντηση με τα αδέρφια  ‘Sam’ και ‘Dean’ κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να διαγραφεί και τόσο εύκολα ως γεγονός! Άρα, δεν θα είναι και τόσο απίθανο το reunion τους να είναι αρκετά επεισοδιακό! Πόσο μάλλον σήμερα που οι ‘Winchester’ δείχνουν στην πράξη ακόμη πιο ξεκάθαρα ότι δεν διστάζουν να ανοίξουν πολλαπλά μέτωπα με Παράδεισο και Κόλαση!

Η εν λόγω ηθοποιός θα εμφανιστεί δίπλα στη σύζυγο του Jensen Ackles, την Danneel Ackles, και φυσικά στους Misha Collins και Alexander Calvert στο επεισόδιο “Destiny’s Child” που θα προβληθεί στις 23 Μαρτίου του 2020.

Το 15ο κεφάλαιο του Supernatural ισοδυναμεί με τον επίλογο της αγαπημένης αυτής ανθολογίας του φανταστικού, και θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από είκοσι επεισόδια, συνεχίζοντας ξανά από τις 16 Μαρτίου, με ένα επεισόδιο που τιτλοφορείται ως “Galaxy Brain”. Κακά τα ψέματα, το επικό ταξίδι μας με το Impala, τελειώνει και ανυπομονούμε να γίνει με ξεχωριστό τρόπο!