Η Gina Torres υπέγραψε για το υπερφυσικό δράμα ‘The Brides’ του ABC

Η σταρ του ‘Suits’ αφήνει την δικηγορία για τα μάτια του Κόμη Δράκουλα
04 Μαρτίου 2020 17:24
Η Gina Torres υπέγραψε για το υπερφυσικό δράμα ‘The Brides’ του ABC

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Gina Torres (Pearson), η πρωταγωνίστρια του Suits, η οποία θα ηγηθεί της σειράς υπερφυσικού τρόμου The Brides του ABC για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) ενώ την σκηνοθεσία θα επιμεληθεί η Maggie Kiley που θα είναι και εξωτερικός παραγωγός εν προκειμένω.

Η πλοκή του φρέσκου project βλέπει μέσα από μία νέα σκοπιά την ιστορία του Κόμη Δράκουλα και συγκεκριμένα αυτήν για τις Νύφες του αντλώντας έμπνευση από το κλασικό μυθιστόρημα του Bram Stoker το οποίο εκδόθηκε το 1897.

Θα δούμε λοιπόν, μία μυθοπλασία που επικεντρώνεται σε τρεις πανίσχυρες γυναίκες-βαμπίρ, και όσα κάνουν για να διατηρήσουν τα πλούτη, την ομορφιά, και την αντισυμβατική τους οικογένεια καθ΄ όλη τη διάρκεια της αθάνατης ζωής τους.

Στο The Brides η Torres θα ενσαρκώσει την ‘Cleo Phillips’, την επικεφαλής τους η οποία υπήρξε βασίλισσα πριν την μετατρέψει ο Κόμης Δράκουλας σε βρικόλακα. Σήμερα, είναι μία επιτυχημένη κτηματομεσίτρια στην Νέα Υόρκη ενώ στις δουλειές της θα ανακατευτεί ένα νέο άτομο και οι δεσμοί με τις «αδερφές» της θα δοκιμαστούν σκληρά από όσα θα ακολουθήσουν.