Suits: Ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα της 8ης σεζόν με πολλά trailers

Η επόμενη μέρα του δικηγορικού δράματος μετά τις μεγάλες αποχωρήσεις
17 Ιουλίου 2018 11:11
Suits: Ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα της 8ης σεζόν με πολλά trailers

Για 8η συνεχή χρονιά συνεχίζει αισίως το SUITS που έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον κόσμο, μόνο που φέτος ξημερώνει η επόμενη μέρα για το δημοφιλές σόου του USA Network. Έτσι, αδράξαμε την ευκαιρία να σας προετοιμάσουμε για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, που γίνεται αύριο 18 Ιουλίου με πληθώρα από trailers και πληροφοριών.

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟΝ 8ο ΚΥΚΛΟ


Το δικηγορικό δράμα του Aaron Korsh υπέστη δύο μεγάλες αποχωρήσεις και η μία εξ'αυτών ήταν του ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών της σειράς, του Mike Ross που τον υποδύεται ο Patrick J. Adams, ο οποίος ήταν το παιδί-θαύμα του πανούργου Harvey Specter (Gabriel Macht). Αυτός μαζί με την αγαπημένη του Jessica Zane αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν στο φινάλε του 7ου κύκλου όταν και παντρεύτηκαν, καθώς η ηθοποιός που την ενσάρκωνε είναι η Meghan Markle, παντρεύτηκε στην πραγματική ζωή και είναι πλέον σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι. 

Η βασική νέα προσθήκη της σειράς, η οποία προφανώς αναπληρώνει το κενό που άφησε η Gina Torres aka Jessica Pearson στο φινάλε της 6ης σεζόν, είναι η Katherine Heigl που πολλοί θα ξέρετε από το πέρασμα της στο Gray's Anatomy.

Έπειτα, ο Dule Hill (Psych) που υποδύεται τον Alex Williams και η Amanda Schull που παίζει την Katrina Bennett, προάχθηκαν σε βασικούς ρόλους για την 8η σεζόν. 

Για τη νέα σεζόν το Suits μετά από τόσα χρόνια θα αποκτήσει ένα ολόφρεσκο intro, καθώς οι περιστάσεις το επιβάλλουν μετά τις αναταράξεις και στην Pearson Litt, η οποία αποκτά από ότι φαίνεται έναν νέο κύριο συνεργάτη και τρίτο όνομα στην επιγραφή. Φυσικά αναφερόμαστε στον πατέρα της Jessica, Robert Zane του Wendell Pierce (The Wire). 

Επίσης, με τα παρακάτω promos, trailers και behind the scenes υλικό θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για το Suits Season 8 που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου στο USA Network.