Η Sophie Turner μιλάει για το πόσο πολύ της λείπει το Game of Thrones (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από το φινάλε
04 Μαρτίου 2020 11:40
Η Sophie Turner μιλάει για το πόσο πολύ της λείπει το Game of Thrones (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Game of Thrones έριξε αυλαία πέρυσι αφήνοντας καλή εντύπωση για το φινάλε σε πολλούς, αλλά υπήρχε και αρκετό κόσμος που το βρήκε πολύ μέτριο ή ακόμη και κακό. Η δημοφιλή σειρά του HBO σημείωσε τεράστια νούμερα τηλεθέασης στην τελευταία σεζόν -και όχι μόνο-, με το prequel House of the Dragon να βρίσκεται ήδη στον ορίζοντα. Τώρα, η Sophie Turner ή αλλιώς Sansa Stark, μίλησε στο ELLE και μεταφέρει πως της λείπει πολύ η σειρά.

Παρόλο τους πολλούς «θανάτους» που είδαμε στο Game of Thrones, η χαρακτήρας που υποδυόταν η Sophie κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος μετά από 57 επεισόδια. Τώρα, όπως μεταφέρει η ίδια, της λείπουν τα πάντα από τη σειρά, της λείπει η ενδυμασία της, της λείπει όλο το σετ, αλλά και οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί.

Μου λείπουν τα πάντα. Πραγματικά, μου λείπει πολύ. Μου λείπουν τα κοστούμια. Μου λείπει η σειρά. Μου λείπει η αίσθηση που είχα όταν περπατούσα στο σετ με το κοστούμι μου, ήταν απίστευτα ενδυναμωτικό. Μου λείπουν οι άνθρωποι που δουλέψαμε μαζί. Μου λείπουν τα πάντα. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω εκεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο απευθείας από το ELLE. Εσάς σας λείπει η σειρά; Πείτε μας στα σχόλια!

j96NrJc0VN8