O Keegan Allen είναι η νέα προσθήκη στο reboot του ‘Walker, Texas Ranger’ του CW

Θα συμπρωταγωνιστήσει με τον σταρ του ‘Supernatural’, Jared Padalecki
24 Φεβρουαρίου 2020 17:54
O Keegan Allen είναι η νέα προσθήκη στο reboot του ‘Walker, Texas Ranger’ του CW

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, o Keegan Allen (Pretty Little Liars) συνιστά πια μέλος του cast στο επερχόμενο reboot του Walker, Texas Ranger του CW όπου ο πρωταγωνιστής του Supernatural, Jared Padalecki θα λειτουργήσει εδώ τόσο ως βασικός δρων όσο και ως εξωτερικός παραγωγός, και μαζί τους θα παίξει και η Lindsey Morgan (The 100).

Το πρωτότυπο σόου του ‘90 όπου τότε την τιμητική του είχε ο Chuck Norris, γνώρισε τεράστια επιτυχία επί εννέα χρόνια. Σήμερα πια, με σεβασμό προς την κληρονομιά του αυθεντικού προγράμματος, η φρέσκια τηλεοπτική ανθολογία θα συμβαδίσει σε ανάλογο ύφος, με τον ‘Texas Ranger’ να συνεργάζεται και με έναν γυναικείο χαρακτήρα, την ‘Sydney Cooke’ την οποία είχε ενσαρκώσει παλιά η Nia Peeples στην 7η και 8η  σεζόν.

Η όλη μυθοπλασία λοιπόν, αφορά τον ‘Cordell Walker’ (Padalecki), έναν αστυνομικό ο οποίος παλεύει να επαναπροσεγγίσει την οικογένειά του ενώ πασχίζει να εξιχνιάσει ένα φρικτό έγκλημα. Ο ήρωας, χήρος και πατέρας δύο παιδιών, γυρίζει στη γενέτειρά του, το ‘Austin’ αφού μέχρι τότε εργαζόταν ως μυστικός επί μία διετία για μία πολύ κρίσιμη υπόθεση και διαπιστώνει ότι ένα ακόμη μυστήριο περιμένει να λυθεί και σ’ εκείνα τα μέρη. Σε αυτό θα έχει την βοήθεια της συνεργάτιδάς του  (Morgan), της πρώτης γυναίκας στο σώμα των Texas Rangers.

Ο Allen θα μας συστηθεί ως ο ‘Liam Walker’ ένας έξυπνος και ηθικός νεαρός που είναι ο μικρότερος αδερφός του Walker και είναι βοηθός εισαγγελέα.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η CBS Television Studios και το Rideback.

Ως δημιουργοί για το reboot του Walker, Texas Ranger αναλαμβάνουν οι Anna Fricke (Being Human, Valor) και Dan Lin (Lethal Weapon).