Η 3η σεζόν του Elite αποκαλύφθηκε! – Δείτε το πρώτο trailer από τη σειρά «φαινόμενο» του Netflix

Τα παιδιά έρχονται τον Μάρτιο!
18 Φεβρουαρίου 2020 17:43
Η 3η σεζόν του Elite αποκαλύφθηκε! – Δείτε το πρώτο trailer από τη σειρά «φαινόμενο» του Netflix

Αδιαμφισβήτητα, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix τα τελευταία χρόνια είναι το Elite (Élite). Πρόκειται για ένα Ισπανικής παραγωγής σόου από τους Darío Madrona και Carlos Montero με νέους πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποιών έχουμε δει μερικούς και στο La Casa De Papel. Το Elite ξεκίνησε το 2018 και έχει αποκτήσει ήδη δύο σεζόν, με την 3η να αναμένεται.

Τώρα, από το πουθενά ήρθε το Netflix και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer για την 3η σεζόν του Elite. Σε αυτό βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα του σόου να ποζάρουν στο φακό υπό τους ήχους του τραγουδιού 'The Kids Are Coming' από το συγκρότημα 'Tones and I'. Περισσότερες πληροφορίες δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά μιας και το νέο κεφάλαιο θα έρθει τον επόμενο μήνα, σύντομα θα βγει και το επίσημο trailer. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Η 3η σεζόν του Elite αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαρτίου αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.