Το Netflix ανανέωσε το ELITE για την 8η σεζόν του

Επιστρέφει η σειρά «φαινόμενο»
19 Ιουλίου 2023 20:55
Το Netflix ανανέωσε το ELITE για την 8η σεζόν του

Μία από τις πιο επιτυχημένες ισπανικές σειρές του Netflix πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά. Ο λόγος γίνεται φυσικά από το ELITE, το οποίο όπως μαθαίνουμε τώρα, η streaming υπηρεσία το ανανέωσε και αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας με την 8η σεζόν του. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι η 7η σεζόν δεν έχει παίξει ακόμα.

Η σειρά είναι μια δημιουργία των Carlos Montero και Jaime Vaca και ξεκίνησε να προβάλλεται από το 2018, όπου διαδραματίζεται σε ένα γυμνάσιο και επικεντρώνεται σε διάφορους χαρακτήρες. Το εφηβικό δράμα περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις μαθητών που έκαναν την εγγραφή τους στο ελίτ σχολείο.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν εμφανιστεί διάφοροι ηθοποιοί όπως είναι οι Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Álex Pastrana, André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou, Manu Ríos, Mirela Balic, Fernando Líndez, Gleb Abrosimov, Ivan Mendes, Alejandro Albarracin και Maribel Verdu.

Ωστόσο, στην 8η σεζόν θα προστεθούν αρκετά νέα πρόσωπα όπως είναι οι Ane Rot (Killer Book Club) και Nuno Gallego (UPA Next), ενώ θα επιστρέψει και η Mina el Hammani στο ρόλο της Nadia.

Μάθαμε πότε έρχεται στο Netflix η 7η σεζόν του Elite

Ωστόσο, οι fans περιμένουν τώρα την 7η σεζόν που θα παίξει στις 20 Οκτωβρίου. Η πλοκή της 7ης σεζόν του Elite παραμένει μυστήριο, καθώς η σειρά είναι γνωστή για τις ανατροπές και τις εκπλήξεις της. Ωστόσο, με βάση το πρόσφατο trailer και τις συνεντεύξεις με ορισμένα από τα μέλη του cast στο TUDUM 2023, μπορούμε να περιμένουμε πολύ δράμα, ειδύλλιο, μυστικά και συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών του Las Encinas. Θα υπάρξουν επίσης νέες προκλήσεις και κίνδυνοι για τους χαρακτήρες, καθώς και κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Το Netflix δεν μοιράστηκε άλλες πληροφορίες σχετικά με την 8η σεζόν του ELITE και προς το παρόν δε γνωρίζουμε ούτε πότε αναμένεται να παίξει στην υπηρεσία. Κατά πάσα πιθανότητα, η υπηρεσία θα δώσει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες τους επόμενους μήνες. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.