Μάθαμε πότε έρχεται στο Netflix η 7η σεζόν του Elite

Ενώ είδαμε και το πρώτο teaser trailer
18 Ιουνίου 2023 13:06
Μάθαμε πότε έρχεται στο Netflix η 7η σεζόν του Elite

Το Elite, η τρομερά επιτυχημένη ισπανική εφηβική σειρά του Netflix, πρόκειται να επιστρέψει σύντομα με την έβδομη σεζόν του και έτσι το σόου δε μπορούσε να λείπει από το TUDUM 2023 event της streaming υπηρεσίας.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 7η σεζόν του Elite;

Κατά τη διάρκεια του TUDUM 2023 event που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες, το Netflix επιβεβαίωσε πως η 7η σεζόν του Elite θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου του 2023, με νέα σκάνδαλα και μυστήρια να περιμένουν τους μαθητές του Las Encinas.

Το πρώτο trailer της 7ης σεζόν του Elite:

Το Netflix έδωσε επίσης στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο teaser βίντεο γεμάτο…πάθος, για να συνοδεύσει την ανακοίνωση της ημερομηνίας της 7η σεζόν του Elite. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί:

Ποιο είναι το κάστ της 7ης σεζόν του Elite;

Στη νέα σεζόν του Elite Season 7 θα εμφανιστούν διάφορα γνωστά πρόσωπα, ενώ δε θα λείψουν και μερικές νέες προσθήκες στο καστ. Οι πρωταγωνιστές που επιστρέφουν είναι οι Ana Bokesa, André Lamoglia, Valentina Zenere, Álvaro de Juana, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Ander Puig και Nadia Al Saidi. Μάλιστα, ο Omar Ayuso, ένα από τα αρχικά μέλη του καστ, θα κάνει επίσης την επιστροφή του στο Las Encinas.

Οι νέοι μαθητές που εντάσσονται στην σχολή είναι οι Mirela Balic (Zorras), Fernando Líndez (SKAM), Gleb Abrosimov, Iván Mendes (Estoy vivo), Alejandro Albarracín (+ de 100 mentiras) και Maribel Verdú (Now & Then). Τέλος, η Βραζιλιάνα ποπ τραγουδίστρια Anitta θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην 7η σεζόν του Elite.

Ποια είναι η πλοκή της 7ης σεζόν του Elite;

Η πλοκή της 7ης σεζόν του Elite παραμένει μυστήριο, καθώς η σειρά είναι γνωστή για τις ανατροπές και τις εκπλήξεις της. Ωστόσο, με βάση το trailer και τις συνεντεύξεις με ορισμένα από τα μέλη του καστ στο TUDUM 2023, μπορούμε να περιμένουμε πολύ δράμα, ειδύλλιο, μυστικά και συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών του Las Encinas. Θα υπάρξουν επίσης νέες προκλήσεις και κίνδυνοι για τους χαρακτήρες, καθώς και κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Που μπορώ να δω την 7η σεζόν του Elite;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την 7η σεζόν του Elite αποκλειστικά στο Netflix. Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα τις προηγούμενες σεζόν, μπορείτε να τις βρείτε επίσης στο Netflix. Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες σεζόν, και η 7η θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, διάρκειας περίπου μιας ώρας το καθένα.