Elite: Το Netflix τελειώνει την πασίγνωστη ισπανική σειρά του

Θα πείτε οριστικό αντίο με την 8η σεζόν
18 Οκτωβρίου 2023 18:36
Elite: Το Netflix τελειώνει την πασίγνωστη ισπανική σειρά του

Πρόσφατα μάθαμε ότι το Netflix ανανέωσε το Elite για την 8η σεζόν του, πριν καν προβληθεί η 7η στην υπηρεσία του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος κύκλος της πασίγνωστης και επιτυχημένης ισπανικής σειράς, θα είναι και ο τελευταίος.

Τα νέα φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα ότι τελειώνει με το Elite με την 8η σεζόν του. Η ανανέωση του επόμενου κύκλου έγινε τον περασμένο Ιούλιο, αλλά τότε δεν είχε γίνει γνωστό εάν θα τελειώσει τη σειρά ή όχι.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δημιουργοί της σειράς είναι οι Carlos Montero και Jaime Vaca, ενώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες σας το 2018. Στην 7η σεζόν θα δείτε νέα πρόσωπα, αυτά των Ane Rot (Killer Book Club), Nuno Gallego (UPA Next) και Mina el Hammani, ενώ ανά τα χρόνια έχουν εμφανιστεί και οι Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Álex Pastrana, André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou, Manu Ríos, Mirela Balic, Fernando Líndez, Gleb Abrosimov, Ivan Mendes, Alejandro Albarracin και Maribel Verdu.

Η 7η σεζόν του Elite θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου με περισσότερο δράμα, ειδύλλιο, μυστικά και συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών του Las Encinas. Θα υπάρξουν επίσης νέες προκλήσεις και κίνδυνοι για τους χαρακτήρες, καθώς και κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η πλοκή για τον 7ο κύκλο αναφέρει: Ο Ομάρ επιστρέφει. Ο Ιβάν είναι πληγωμένος. Η Ισαδόρα αντιμετωπίζει την επικίνδυνη οικογένειά της. Μπορούν οι μαθητές του Λας Ενθίνας να έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους;

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer της 7ης σεζόν.