Ξεχάστε το Die Hard – Έρχεται το Die Hart με τους Kevin Hart και John Travolta

Έρχεται στο Quibi
07 Φεβρουαρίου 2020 13:33
Ξεχάστε το Die Hard – Έρχεται το Die Hart με τους Kevin Hart και John Travolta

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το Variety, ο διάσημος ηθοποιός John Travolta επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το American Crime Story, για την κωμική σειρά Die Hart με πρωταγωνιστή εκείνον και τον Kevin Hart. Επίσης, ο Hart είναι από τις λίγες φορές που έχει τον πρώτο ρόλο και μάλιστα αυτή είναι και η υπόθεση του σόου.

Στο Die Hart ο Kevin Hart θα υποδυθεί μια εναλλακτική βερσιόν του εαυτού του που έχει απηυδήσει να είναι το κωμικό “sidekick”, δηλαδή αυτός που συντροφεύει τον πρωταγωνιστή σε κάθε ταινία. Όποτε, ένας διάσημος σκηνοθέτης του προσφέρει να γίνει η ευχή του πραγματικότητα, δηλαδή να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, αφού θα πρέπει να εκπαιδευτεί στη καλύτερη σχολή για ήρωες ταινιών δράσης, υπεύθυνος της οποίας είναι ο θεότρελος χαρακτήρας που υποδύεται ο Travolta.

Η σειρά είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στη streaming υπηρεσία Quibi, με τα ηνία της σκηνοθεσίας να αναλαμβάνει ο Eric Appel και το σενάριο να υπογράφουν οι Tripper Clancy και Derek Kolstad.

Το Die Hart αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου.