Ο Kai Cenat μπουγέλωσε τον Kevin Hart στο livestream του επειδή αποκοιμήθηκε - Δείτε το βίντεο

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός όμως πήρε την εκδίκησή του
11 Ιουνίου 2024 19:50
Ο Kai Cenat μπουγέλωσε τον Kevin Hart στο livestream του επειδή αποκοιμήθηκε - Δείτε το βίντεο

Ένα livestream που έγραψε ιστορία για το Twitch πραγματοποίησε ο γνωστός streamer Kai Cenat χθες 10 Ιουνίου, καθώς είχε ως καλεσμένο τον πασίγνωστο ηθοποιό Κέβιν Χαρτ. Το concept του stream του ήταν ένα sleepover μαζί με άλλους φίλους του όπως τον Druski και πολλούς ακόμη, ενώ σε ένα σημείο ο Kevin Hart έκανε βιντεοκλήση με τον LeBron James, κάτι που ξετρέλανε τον Cenat. 

Κατά τη διάρκεια του 11ωρου livestream όμως ο Kevin Hart κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε, όπως φαίνεται και ο Kai Cenat αποφάσισε να του κάνει μια φάρσα που θα τη θυμόταν και αυτός και οι θεατές του. Πήρε έναν κουβά με νερό και την ώρα που κοιμόταν, μπουγέλωσε τον γνωστό ηθοποιό και stand-up κωμικό, αλλά και όσους ήταν δίπλα του. Η καζούρα και τα πειράγματα δεν έλειψαν όμως ο Hart δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. 

Την κατάλληλη στιγμή ο Hart πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Cenat, καθώς όταν εκείνος αποκοιμήθηκε τον μπουγέλωσε πίσω με έναν κουβά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πιο επιτυχημένο από πλευράς προβολών livestream που έκανε ποτέ ο Kai Cenat, καθώς σύμφωνα με το TwitchTracker κάποια στιγμή πάνω από 670.000 θεατές, σπάζοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ του όλων των εποχών. Κατά μέσο όρο είχε 486.702 θεατές και σε ένα σημείο κορυφώθηκε στους 672.744 θεατές. 

Δείτε τη στιγμή του μπουγελώματος του Kevin Hart στο livestream: