Η Kiele Sanchez υπέγραψε για την σειρά ‘The Lincoln Lawyer’ του CBS

Μάλιστα, θα είναι μία από τους ηθοποιούς που θα ηγηθούν του cast
05 Φεβρουαρίου 2020 17:34
Η Kiele Sanchez υπέγραψε για την σειρά ‘The Lincoln Lawyer’ του CBS

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Kiele Sanchez (Kingdom) αναμένεται να αναλάβει κεντρικό ρόλο στο επερχόμενο αστυνομικό δράμα The Lincoln Lawyer του CBS το οποίο εμπνέεται από το διάσημο μυθιστόρημα του Michael Connelly που είχε διασκευαστεί και σε ταινία το 2011 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey.

Η πλοκή εστιάζει στον επιτυχημένο δικηγόρο ‘Mickey Haller’, ο οποίος αναλαμβάνει μικρές και μεγάλες υποθέσεις στο Los Angeles όπου διασχίζει τους δρόμους της πόλης με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Η Sanchez θα υποδυθεί την ‘Lorna’, δεύτερη πρώην σύζυγο του ήρωα η οποία βρίσκεται σε σημαντική θέση στην εταιρεία του, διευθύνοντας το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης ενώ προσπαθεί να στηρίξει τον ‘Mickey’ να ξεπεράσει τον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες.

Στην τηλεοπτική μεταφορά του The Lincoln Lawyer, καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο βραβευμένος με Emmy, David E. Kelley ο οποίος θα λειτουργήσει και ως εξωτερικός παραγωγός, μαζί με τον ίδιο τον συγγραφέα αλλά και τον Ross Fineman (Goliath) για λογαριασμό του A+E Studios και του CBS TV Studios.

 

Tags: