Γνωρίστε όλο το τελικό cast της 4ης σεζόν του Ozark

Ορίστε ποιοι θα κάνουν...παρέα στους Byrdes στο επικό φινάλε
15 Νοεμβρίου 2020 16:05
Γνωρίστε όλο το τελικό cast της 4ης σεζόν του Ozark

Το Netflix προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς εν μέσω της πανδημίας για το μεγάλο φινάλε του Ozark, ενός εκ των πολυβραβευμένων και σειρών-διαμαντιών του καταλόγου του. Έτσι, ανακοίνωσε ολόκληρο το cast για την 4η και τελευταία σεζόν του σόου του Jason Bateman και τώρα γνωρίζουμε ποιοι θα κάνουν παρέα τους Byrdes στις αιματηρές κομπίνες τους. 

Ως νέα μέλοι του κυρίως cast θα συναντήσουμε τους Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Damian Young και τον Felix Solis, που έκανε τη ζωή δύσκολη για τον Marty στο ρόλο του Omar Navarro. 

Οι Bruno Bichir (Narcos), CC Castillo (Outer Banks, True Detective), και η Katrina Lenk θα εμφανιστούν σε μικρότερους ρόλους στη νέα σεζόν. 

Ο Herrera θα υποδυθεί τον Javi Elizonndro, μέλος της οικογένειας των Navarro που παίζει σε διπλό ταμπλό με σκοπό να καταλάβει την επιχείρηση του θείου του. Ο Rothenberg θα υποδυθεί τον Mel Sattem, έναν αστυνομικό που απέτυχε στα πάντα και εργάζεται πλέον ως ιδιωτικός ντετέκτιβ και δε θα ησυχάσει εάν δε ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από τα Όζαρκς. 

Ο Bichir θα επιστρέψει στο ρόλο του παπά και εξομολογητή του Navarro και εργάζεται για το καρτέλ επειδή πιστεύει βαθύτατα ότι ανήκει εκεί όπου ο Θεός τον χρειάζεται περισσότερο. Η Castillo θα παίξει την σερίφη Leigh Guerrero, που δε κάνει σε κανέναν χάρες και παίζει μπάλα με τους δικούς της όρους, ενώ η Lenk θα υποδυθεί την Claire Shaw, διευθύνοντα σύμβουλο μιας φαρμακευτικής εταιρίας, της οποία η κρίση διαφθείρεται όσο μαθαίνει το υψηλό κόστος του να κατέχεις δύναμη. 

Αυτοί είναι όλοι οι ηθοποιοί που θα εμφανιστούν στο πλάι των Bateman, της Laura Linney (Wendy Byrde) και των Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, John Bedford Lloyd, και Joseph Sikora

Ως γνωστόν η 4η σπέσιαλ σεζόν του Ozark θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη των 7 επεισοδίων έκαστος, με τα γυρίσματα να ξεκινούν προς τα τέλη του 2020.