Το πλήρες cast της σειράς Obi-Wan Kenobi αποκαλύπτεται και εντυπωσιάζει (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφουν η θεία και ο θείος του Luke από την prequel τριλογία
29 Μαρτίου 2021 17:37
Το πλήρες cast της σειράς Obi-Wan Kenobi αποκαλύπτεται και εντυπωσιάζει (ΦΩΤΟ)

Η επιστροφή του Hayden Christensen ως Darth Vader, πέραν του Ewan McGregor προφανώς για τον ρόλο του Obi-Wan Kenobi, δεν είναι η μόνη που θα δούμε στην ομώνυμη live-action σειρά του Star Wars για το Disney Plus. Η Lucasfilm επιτέλους ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το πλήρες cast της άκρως αναμενόμενης σειράς, το οποίο εντυπωσιάζει με την ποικιλία του και τα ονόματά του, καθώς πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα. 

Πέραν των προαναφερθέντων, ο "θείος Owen" και η "θεία Beru" από το "Revenge of the Sith" επιστρέφουν και θα τους υποδυθούν οι ίδιοι ηθοποιοί που τους υποδύθηκαν το 2005, δηλαδή οι Joel Edgerton και Bonnie Piesse. To cast περιλαμβάνει επίσης νέα πρόσωπα στο σύμπαν του Star Wars όπως τους Kumail Nanjiani (Marvel's Eternals), Moses Ingram, Indira Varma (Game of Thrones), Rupert Friend (Homeland), O'Shea Jackson Jr., Sung Kang (Fast & Furious: Tokyo Drift, Fast 9), Simone Kessell και ο Benny Safdie (Good Time). 

Γνωρίζουμε επίσης ότι η Deborah Chow θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια της σειράς, έχοντας λάβει το βάπτισμα του πυρός στο "The Mandalorian". 

Πολύ σύντομα και συγκεκριμένα μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Obi-Wan Kenobi, το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά στο Disney+