Η σειρά Lord of the Rings του Amazon φορτσάρει - Πολλά νέα ονόματα στο cast!

Γνωρίστε τα 20 νέα ονόματα που προστέθηκαν
04 Δεκεμβρίου 2020 10:16
Η σειρά Lord of the Rings του Amazon φορτσάρει - Πολλά νέα ονόματα στο cast!

Έχοντας επιστρέψει στο πλατό με ασφάλεια, ύστερα από την διακοπή λόγω του πρώτου lockdown της πανδημίας, η σειρά The Lord of The Rings του Amazon Prime Video συνεχίζει τα γυρίσματά της κανονικά στη Νέα Ζηλανδία. Τώρα, η Amazon Studios ανακοίνωσε μια πληθώρα νέων ονομάτων στο ήδη τεράστιο cast της σειράς. 

Πάρτε ανάσα και ελάτε να μετρήσουμε τα 20 νέα μέλη του cast, ξεκινώντας από τους: Lenny Henry, Peter Mullan (Ozark, Westworld), Lloyd Owen (You, Me and the Apocalypse)Augustus Prew (CBS’s Pure Genius), Peter Tait, Benjamin Walker (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), Cynthia Addai-Robinson (Arrow, Power) and Simon Merrells (Spartacus: War of the Damned), Maxim BaldryIan BlackburnKip ChapmanAnthony CrumMaxine CunliffeTrystan GravelleThusitha JayasunderaFabian McCallumGeoff MorrellAlex TarrantLeon Wadham και Sara Zwangobani.

Τα παραπάνω ονόματα έρχονται να προστεθούν στα δεκάδες που ήδη γνωρίζαμε: Will Poulter, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark (Dracula), Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh (Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock, The Cry), Joseph Mawle (Game of Thrones), Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, και ο Daniel Weyman.

Παραγωγοί και showrunners στο εν λόγω project είναι οι J.D. Payne και Patrick McKay, με τον J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των πρώτων δύο επεισοδίων. 

Όσον αφορά την πλοκή λέγεται ότι ο τηλεοπτικός "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" θα καλύψει τα γεγονότα πριν το "Fellowship of the Ring", αποτελώντας επί της ουσίας ένα prequel, με τον Elijah Wood να έχει δηλώσει δημόσια πως θα θυμίζει αρκετά το Σιλμαρίλλιον

Ήδη από νωρίς το Amazon Prime Video παράγγειλε μια 2η σεζόν, πριν καν γυριστεί η πρώτη. Λέγεται πως θα είναι η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία με το συνολικό budget της να αγγίζει το δυσθεώρητο ποσό του $1 δισεκατομμυρίου

Αν και το πλάνο έλεγε πως η σειρά θα έβγαινε στον αέρα μέσα στο 2021, δεν αποκλείεται λόγω του κορωνοϊού να ανακοινωθεί κάποια καθυστέρηση.