The Hunt | Το Amazon αποκαλύπτει και επίσημα το cast της νέας σειράς του Jordan Peele

Και μέσω αυτών θα ζωντανέψει μία ιστορία εκδίκησης όπου οι Ναζί περνούν δύσκολες ώρες
08 Φεβρουαρίου 2019 22:41
The Hunt | Το Amazon αποκαλύπτει και επίσημα το cast της νέας σειράς του Jordan Peele

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι εμπλουτίζεται το επιτελείο των ηθοποιών του επερχόμενου δράματος εκδίκησης The Hunt που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ, Jordan Peele (Get Out).

Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο υποψήφιος με Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), η Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), ο Greg Austin (Class), η Catherine Tate (The Office), η Tiffany Boone (Beautiful Creatures), και ο Saul Rubinek (Warehouse 13). Επιπλέον, σε συζητήσεις είναι και η Lena Olin (Enemies) και η Carol Kane (Hester Street).

Ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο διάστημα, θα πρωταγωνιστήσει πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά με το εν λόγω project να αναπτύσσεται συνολικά μέσα από δέκα επεισόδια.

Συνδημιουργοί εν προκειμένω θα είναι επιπρόσθετα ο David Weil (Moonfall), που συνέλαβε και το αρχικό concept αντλώντας έμπνευση από πραγματικά συμβάντα, και η Nikki Toscano οι οποίοι θα επωμιστούν και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού όπως άλλωστε και ο Peele.

Η όλη πλοκή τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 στην Νέα Υόρκη, με τον Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) να μας συστήνεται εδώ ως ο ‘Jonah Heidelbaum’, ένας νεαρός που οι περιστάσεις το φέρνουν έτσι ώστε να μπει σε μία μυστική οργάνωση Κυνηγών η οποία από το 1977 κυνηγάει Ναζί. Ένας υπέρτατος σκοπός τους ενώνει, η ανακάλυψη διασωθέντων στελεχών του Άξονα τα οποία θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος για το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Το επαναστατικό γκρουπ σχεδιάζει μία ειδική επιχείρηση για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο. Ένας από τους επικεφαλής του εγχειρήματος είναι η φιγούρα που θα υποδυθεί ο Al Pacino, ένας μέντορας για τους νεότερους που επιστρατεύονται στην προσπάθεια αυτή ώστε να εξολοθρεύσουν μια και καλή συνεργάτες των SS.

Την παραγωγή ανέλαβαν η Monkeypaw Productions του Peele, η Sonar Entertainment, και η Amazon Studios.

Το The Hunt θα φιλοξενηθεί αποκλειστικά στην υπηρεσία Prime Video του Amazon.