Στη 2η σεζόν του ‘My Brilliant Friend’ η φιλία των ‘Elena’ και ‘Lila’ είναι άσβεστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς δοκιμάζεται από τον χρόνο και δύσκολες συγκυρίες ολοένα και δυναμώνει
01 Φεβρουαρίου 2020 19:16
Στη 2η σεζόν του ‘My Brilliant Friend’ η φιλία των ‘Elena’ και ‘Lila’ είναι άσβεστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για τον 2ο κύκλο από το ιταλικό δράμα περιόδου του HBO, My Brilliant Friend, το οποίο αντλεί υλικό από την αντίστοιχη λογοτεχνική σειρά της Elena Ferrante, και συγκεκριμένα από το δεύτερο μυθιστόρημα My Brilliant Friend: The Story of a New Name, με την ίδια την συγγραφέα να λειτουργεί εδώ ως δημιουργός μαζί με τον σκηνοθέτη Saverio Costanzo, και τον Paolo Sorrentino (The Young Pope) να επιβλέπει την εξωτερική παραγωγή του project.

Η ανθολογία αυτή πλέον εστιάζει στην εξέλιξη του δεσμού φιλίας που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε δύο μικρά κορίτσια, τις ‘Elena Greco’(Elisa Del Genio) και 'Raffaela Lila Cerullo’(Ludovica Nasti). Εν προκειμένω, το κοινό παρακολουθεί πλέον να έχουν εισέλθει στο πρώιμο στάδιο της ενηλικίωσης οι δύο αυτές κολλητές (Margherita Mazzucco, Gaia Girace) και το πώς διαχειρίζονται την μεταξύ τους σχέση ενώ θα γνωρίσουν για πρώτη φορά πιο έντονα τον έρωτα, την χαρά, την προδοσία, την λύπη.

Το 2ο κεφάλαιο του My Brilliant Friend θα ανοίξει στο HBO στις 16 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: