Στο ‘Locke and Key’ τρία αδέρφια μετακομίζουν σε μία έπαυλη με ανατριχιαστικά μυστικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα θα τα ανακαλύψουν ανοίγοντας την πόρτα στο άγνωστο και την φρίκη
01 Φεβρουαρίου 2020 19:00
Στο ‘Locke and Key’ τρία αδέρφια μετακομίζουν σε μία έπαυλη με ανατριχιαστικά μυστικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε φρέσκο trailer για το horror σόου Locke and Key του Netflix, μέσα από το οποίο ζωντανεύει το γνωστό βιβλίο του γιου του Stephen King και επίσης λογοτέχνη, Joe Hill και του εικονογράφου Gabriel Rodríguez, με τον Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) και την Meredith Averill (The Haunting of Hill House) να λειτουργούν ως δημιουργοί εδώ.

Εν προκειμένω, επίκεντρο του μύθου είναι τρία αδέρφια τα οποία μετά την απρόσμενη και συνταρακτική απώλεια του πατέρα τους, αποφασίζουν να αλλάξουν τόπο κατοικίας και να ζήσουν σε μία παλιά έπαυλη που ανήκε στην οικογένειά τους, στο Maine. Εντούτοις, το σπίτι αυτό έχει μία βαριά και απόκοσμη ιστορία. Οι καινούργιοι του ένοικοι ανακαλύπτουν την ύπαρξη κάποιων κλειδιών που χαρίζουν μαγικές ιδιότητες σε όποιον τα έχει αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν και μία πύλη για να εισέλθει σ’ εκείνο το μέρος ένα διαβολικό πνεύμα που θα θελήσει να αποκτήσει αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα και να βλάψει τα παιδιά.

Εμφανίζονται ακόμη οι: Connor Jessup (American Crime), Emilia Jones (Utopia), Jackson Robert Scott (It), Sherri Saum (How to Get Away with Murder), Darby Stanchfield (Scandal), Griffin Gluck, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet, Steven Williams, Kevin Alves και η Asha Bromfield.

Το Locke and Key θα αφιχθεί στο Netflix στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: