Στο ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ ένα στούντιο video games θέλει να κάνει τη διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)  

Ο Rob McElhenney ως αρχηγός τους ψάχνει το δικό τους «Άγιο Δισκοπότηρο»

Στο ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ ένα στούντιο video games θέλει να κάνει τη διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την κωμική σειρά Mythic Quest: Raven’s Banquet του Apple TV+ για την οποία καθήκοντα δημιουργούν εν προκειμένω επωμίζεται ο Rob McElhenney όπου και πρωταγωνιστεί.

Η πλοκή επικεντρώνεται σε ένα στούντιο παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών, το οποίο διευθύνει ο ‘Ian Grimm’(McElhenney). Ο ιδιόρρυθμος αυτός άνδρας πασχίζει μαζί με την ομάδα του να ανταπεξέλθουν στις πολυπλοκότητες που έχουν να αντιμετωπίσουν στην εν λόγω βιομηχανία εν όψει και ενός καινούργιου εγχειρήματος που ετοιμάζουν. Παράλληλα όμως καθώς αγωνίζονται να βρουν την καινοτομία εκείνη που θα αναδείξει την φίρμα τους, από το πρόγραμμα δεν λείπουν και οι προκλήσεις σε επίπεδο ανθρώπινου παράγοντα, με τα ευτράπελα και τις επεισοδιακές καταστάσεις να μπαίνουν γερά στο παιχνίδι!

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: F. Murray Abraham, Danny Pudi, Imani Hakim, Elisha Henig, Caitlin McGee, Reyn Doi, Charlotte Nicdao, Ashly Burch και η Jessie Ennis.

Πίσω από την χρηματοδότηση του project βρίσκονται οι εταιρείες Lionsgate/3 Arts Entertainment, Apple TV και η Ubisoft.

Το Mythic Quest: Raven’s Banquet αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: