Στο ‘Locke and Key’ κάποια μυστικά δεν πρέπει ποτέ να αποκαλυφθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν ξέρει τί μοχθηρό καραδοκεί πίσω από κλειδωμένες πόρτες
27 Δεκεμβρίου 2019 13:25
Στο ‘Locke and Key’ κάποια μυστικά δεν πρέπει ποτέ να αποκαλυφθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησαν επίσημα teaser για το επερχόμενο σόου τρόμου Locke and Key του Netflix, που αντλεί έμπνευση από το αντίστοιχο μυθιστόρημα του γιου του Stephen King και συγγραφέα, Joe Hill και του εικονογράφου Gabriel Rodríguez, με τον Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) και την Meredith Averill (The Haunting of Hill House) να επωμίζονται καθήκοντα δημιουργού.

Η υπόθεση της ανθολογίας αυτής που θα αναπτυχθεί μέσα από δέκα επεισόδια συνολικά, αφορά τρία αδέρφια τα οποία μετά την αναπάντεχη και βίαιη απώλεια του πατέρα τους, μετακομίζουν σε μία έπαυλη που ανήκει στην οικογένειά τους και βρίσκεται στο Maine. Ωστόσο, το αρχοντικό αυτό κρύβει μία πολύ μακάβρια ιστορία, με τους νέους του ενοίκους να διαπιστώνουν ότι υπάρχουν μαγικά κλειδιά που τους προικίζουν με υπερφυσικά χαρίσματα. Το ζήτημα είναι πως τα συγκεκριμένα αντικείμενα με την ενέργεια που κουβαλούν προσελκύουν και μία σατανική παρουσία που βάλλεται να τους κάνει κακό για να αποκτήσει αυτά τα κλειδιά. Και κάπως έτσι ένα αμείλικτο κυνήγι ξεκινά!

Το cast συγκροτούν οι: Connor Jessup (American Crime), Emilia Jones (Utopia), Jackson Robert Scott (It), Sherri Saum (How to Get Away with Murder), Darby Stanchfield (Scandal), Griffin Gluck, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet, Steven Williams, Kevin Alves και η Asha Bromfield.

Το Locke and Key έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.