The Witcher: Επτά σεζόν σχεδιάζει η δημιουργός του σόου – “Είναι στο χέρι του Netflix”

“Μόνο η πρώτη σεζόν έχει πάρει το πράσινο φως”
05 Νοεμβρίου 2019 12:14
The Witcher: Επτά σεζόν σχεδιάζει η δημιουργός του σόου – “Είναι στο χέρι του Netflix”

Η τηλεοπτική σειρά The Witcher του Netflix αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 'Υστερα από το ολοκαίνουργιο σκοτεινό trailer, η showrunner της σειράς έδωσε κάποιες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σόου και το πόσες σεζόν έχει στα σχέδιά της.

Συγκεκριμένα, η δημιουργός της σειράς, Lauren S. Hissrich, αποκάλυψε στο SFX Magazine πως σχεδιάζει συνολικά επτά σεζόν για το σόου του Netflix, παρ' όλ' αυτά μόνο η πρώτη σεζόν έχει πάρει το «πράσινο φως» μέχρι στιγμής.

Μέσα από μία άλλη δήλωση που έκανε στο GamesRadar είπε:

Ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στη δεύτερη σεζό. Θεού θέλοντος, θα προχωρήσουμε, αλλά μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στη «φάση» του πως μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορες ιστορίες και να κρατήσουμε το κοινό ζεστό.

Το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να βάλουμε όλη την ενέργειά μας στην πρώτη σεζόν και όχι στο πως θα αναπτύξουμε τους χαρακτήρες στο μέλλον.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Lauren μεταφέρει πως το αν υπάρξουν επόμενες σεζόν είναι καθαρά στο χέρι του Netflix.

Το The Witcher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, δηλαδή στις 20 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.