Στο ‘Prodigal Son’ ο Tom Payne φέρει βαρύ στις πλάτες του το «αμαρτίαι γονέων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μα η ανάγκη τον ξαναοδηγεί κοντά στον κατά συρροή δολοφόνο πατέρα του
20 Σεπτεμβρίου 2019 14:03
Στο ‘Prodigal Son’ ο Tom Payne φέρει βαρύ στις πλάτες του το «αμαρτίαι γονέων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FOX έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό, ψυχολογικού τρόμου σόου Prodigal Son όπου βλέπουμε να αναλαμβάνουν δράση ο πρωταγωνιστής του The Walking Dead, Tom Payne, αλλά και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Michael Sheen (Masters of Sex, Good Omens, Passengers).

Η εν λόγω σειρά της Fox Entertainment και της Warner Bros. TV πέρα από το noir στοιχείο συνδυάζει αριστοτεχνικά και το μαύρο χιούμορ. Συγκεκριμένα, επικεντρώνεται σε έναν ειδικό της εγκληματολογικής ψυχολογίας, τον ‘Malcolm Bright’ (Payne), ο οποίος συνεργάζεται με τις αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης για την εξιχνίαση ειδεχθών εγκλημάτων που διέπραξαν κατά συρροή δολοφόνοι. Μάλιστα, και ο ίδιος του ο πατέρας ‘Martin Whitly’ (Sheen), συγκαταλέγεται στην παραπάνω κατηγορία δραστών, ο διαβόητος “Χειρουργός”. Κάποτε ανήκε στον κόσμο των πιο διαπρεπών καρδιοχειρουργών και αξιόλογων παραγόντων της πόλης του, ώσπου ταυτοποιήθηκε ως ο ένοχος για μία σειρά φρικτών δολοφονιών. Ο ‘Malcolm’ πέρα του ότι καθημερινά ανέχεται την εισβολική μητέρα του (Bellamy Young), και την ανυπόφορα επικριτική αδερφή του, αργά ή γρήγορα θα γευτεί και πάλι την πικρή γεύση που του άφησε το παρελθόν, αφού σε μία από τις έρευνες όπου συμμετέχει θα χρειαστεί να επισκεφθεί τον αυτοκαταστροφικό γονέα του ο οποίος ακόμη ευελπιστεί σε μία επαναπροσέγγιση.

Στο τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα, οι Chris Fedak (Chuck) και Sam Sklaver (Deception) λειτουργούν ως σεναριογράφοι για το πιλοτικό επεισόδιο ενώ είναι και εξωτερικοί παραγωγοί μαζί με τον σκηνοθέτη Lee Toland Krieger και τους Greg Berlanti και Sarah Schechter της Berlanti Productions.

Το cast εμπλουτίζουν οι Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau και ο Frank Harts.

Το Prodigal Son θα αφιχθεί στο FOX φέτος στις 23 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: