Prodigal Son | Ο Michael Sheen υπέγραψε για την συμμετοχή του στο νέο noir σόου του Fox

Και θα τον δούμε να αναλαμβάνει έναν ρόλο-πρόκληση!
06 Μαρτίου 2019 18:21
Prodigal Son | Ο Michael Sheen υπέγραψε για την συμμετοχή του στο νέο noir σόου του Fox

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Michael Sheen (Masters of Sex, Good Omens, Passengers) πλέον αποτελεί μέλος του cast στο επερχόμενο αστυνομικό δράμα Prodigal Son του Fox.

Το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα αποτελεί συμπαραγωγή της Fox Entertainment και της Warner Bros. TV. Η όλη πλοκή του εστιάζει σε έναν επιστήμονα της εγκληματολογικής ψυχολογίας εν ονόματι ‘Malcolm Bright’, ο οποίος ξέρει πολύ καλά πώς να βρει το μοτίβο δράσης κατά συρροή δολοφόνων, μίας που και ο πατέρας του είναι και ο ίδιος ένας από τους διαβόητους αυτούς εγκληματίες, γνωστός και ως “Χειρουργός”.

Η σειρά πέρα από το στοιχείο του μυστηρίου θα εμπεριέχει και αυτό του μαύρου χιούμορ, με τον κεντρικό ήρωα να βοηθάει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης στην διαλεύκανση φρικαλέων  φόνων και στην σύλληψη των ατόμων που τα διέπραξαν. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά ο ‘Malcolm’ θα έχει να αντιμετωπίσει την δική του νεύρωση καθώς επίσης την χειριστική μητέρα του, την εκνευριστικά φυσιολογική αδερφή του, και τον αυτοκαταστροφικό πατέρα του, ‘Martin Whitly’, που ακόμη επιζητά μία ευκαιρία για να επαναπροσεγγίσει την μεταξύ τους σχέση.

Ο Sheen θα υποδυθεί αυτήν την ιδιόρρυθμη περίπτωση γονέα ο οποίος κάποτε υπήρξε ένας καταξιωμένος οικογενειάρχης και επιτυχημένος καρδιοχειρουργός με εκλεκτό πελατολόγιο, όμως τυγχάνει να είναι και ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς δολοφόνους που εκτίει την ποινή του στην φυλακή έχοντας σκοτώσει πάνω από είκοσι ανθρώπους.

Προς το παρόν αν και δεν έχει βρεθεί ακόμη ποιος θα ερμηνεύσει τον κύριο πρωταγωνιστή, έχουν γίνει νέες προσθήκες όσον αφορά τα άλλα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο project, όπως είναι οι Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, και ο Frank Harts.

Οι Chris Fedak (Chuck) και Sam Sklaver (Deception) έγραψαν το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο του Prodigal Son ενώ λειτουργούν και ως εξωτερικοί παραγωγοί από κοινού μαζί με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter της Berlanti Productions, και τον σκηνοθέτη Lee Toland Krieger.