Prodigal Son trailer | O Tom Payne αποφεύγει να βαδίσει στον ίδιο εγκληματικό δρόμο του πατέρα του

Και θα κάνει τα πάντα για να μην ακολουθήσει τα ίχνη του, διαψεύδοντας το «κατά μάνα, κατά κύρη»
16 Αυγούστου 2019 07:13
Prodigal Son trailer | O Tom Payne αποφεύγει να βαδίσει στον ίδιο εγκληματικό δρόμο του πατέρα του

Το FOX έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το  επερχόμενο noir-ψυχολογικό δράμα Prodigal Son όπου του cast ηγείται ο σταρ του The Walking Dead, Tom Payne, αλλά και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Michael Sheen (Masters of Sex, Good Omens, Passengers).

Η τηλεοπτική αυτήν ανθολογία της Fox Entertainment και της Warner Bros. TV αφορά έναν εκπρόσωπο της εγκληματολογικής ψυχολογίας, τον ‘Malcolm Bright’ (Payne), ο οποίος ερευνά τον τρόπο δράσης και τα κίνητρα διάφορων κατά συρροή δολοφόνων. Μάλιστα, και ο ίδιος του ο πατέρας ‘Martin Whitly’ (Sheen), υπήρξε ένας από αυτούς, ο διαβόητος “Χειρουργός”. Κάποτε το όνομά του φιγούραρε στην λίστα των πιο λαμπρών καρδιοχειρουργών και σημαντικών ανθρώπων με επιρροή, μέχρι που αποκαλύφθηκε πόσα άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια του.

Το project αυτό πέρα από την βαριά υποβλητική ατμόσφαιρα, συνδυάζει και το μαύρο χιούμορ, με τον βασικό δρώντα να συνδράμει στις έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης. Εντούτοις, ο ‘Malcolm’ αργά ή γρήγορα θα συγκρουστεί ξανά με τα επώδυνα κατάλοιπα που του άφησαν τα περασμένα, χώρια του ότι πρέπει να αντιμετωπίσει την καταπιεστική μητέρα του (Bellamy Young), την ενοχλητικά προβλέψιμη αδερφή του, και τον αυτοκαταστροφικό γονέα του ο οποίος ακόμη πασχίζει να αποκαταστήσει την σχέση τους με κάθε ευκαιρία.

Οι Chris Fedak (Chuck) και Sam Sklaver (Deception) εδώ υπογράφουν ως σεναριογράφοι για το πιλοτικό επεισόδιο ενώ συντονίζουν και το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής μαζί με τον σκηνοθέτη Lee Toland Krieger και τους Greg Berlanti και Sarah Schechter της Berlanti Productions.

Στο cast ανήκουν επιπρόσθετα οι Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau και ο Frank Harts.

Το Prodigal Son έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στο FOX φέτος στις 23 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: