O Finn Jones του Iron Fist βρήκε το νέο σταθμό στη καριέρα του

Θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Prodigal Son του Fox
10 Μαρτίου 2019 13:55
O Finn Jones του Iron Fist βρήκε το νέο σταθμό στη καριέρα του

Ο πρώην σταρ του Iron Fist και της Marvel, Finn Jones φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, ο Jones θα πρωταγωνιστήσει στο Prodigal Son, τη νέα δραματική σειρά του καναλιού FOX. Εκεί θα υποδυθεί έναν χαρισματικό ποινικό ψυχολόγο, ονόματι Malcolm Bright, ο οποίος βοηθάει την αστυνομία να πιάσει serial killers εξαιτίας της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με το αντικείμενο. 

Ωστόσο, ο πατέρας του ονόματι Martin Whitly, που τον υποδύεται ο Michael Sheen, ήταν κάποτε ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης την ημέρα, αλλά ένας κατά συρροήν δολοφόνος τη νύχτα, που μάλιστα είχε το προσωνύμιο "The Surgeon". Εν τέλει συνελλήφθη και μπήκε στη φυλακή. Πατέρας και γιος παρά την παράξενη σχέση τους, ο Malcolm αναγκάζεται να συμβουλεύεται τον serial killer πατέρα του για να λύσει τις υποθέσεις.

Παρά το γεγονός πως ακόμη ετοιμάζεται το πιλοτικό επεισόδιο, η σειρά είναι αρκετά πιθανό να αποκτήσει ολόκληρη σεζόν. Το Prodigal Son μοιάζει ένα ενδιαφέρον μείγμα του Hannibal και του The Blacklist, όπως όλα δείχνουν, και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί το project.