Το Netflix "έκοψε" το Iron Fist της Marvel μετά από δύο σεζόν

Ωστόσο, η Σιδερένια Γροθιά θα συνεχίσει να υπάρχει...
13 Οκτωβρίου 2018 13:07
Το Netflix

Τι και αν η 2η σεζόν του Iron Fist που βγήκε πριν από μερικές εβδομάδες ήταν κατά πολλούς αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη σεζόν. Αυτό δεν εμπόδισε το Netflix από το να κόψει  επίσημα τη σειρά της Marvel, με σχετική του ανακοίνωση:

 Σε κοινή δήλωση που έκαναν το Netflix και η Marvel στο Deadline είπαν χαρακτηριστικά: "Το Iron Fist δεν θα επιστρέψει για 3η σεζόν στο Netflix"

Μπορεί η σειρά του Iron Fist να έχει ρίξει ξαφνικά αυλαία, ωστόσο, οι περιπέτειες της Σιδερένιας Γροθιάς δεν τελειώνουν εδώ και ίσως να συνεχιστούν επί της οθόνης. Πιθανότατα ο Danny Rand του Finn Jones και η παρέα του να επιστρέψουν σε κάποιο άλλο σόου της Marvel στο Netflix, όπως την 3η σεζόν του Luke Cage, που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, μιας και οι δύο χαρακτήρες έχουν πλούσιο παρελθόν. Μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. 

Εκτός του The Defenders που ουσιαστικά βρίσκεται στα αζήτητα παρά επισήμως ακυρωθέν, το Iron Fist αποτελεί την πρώτη Original σειρά του Netflix και της Marvel που κόβεται επισήμως.