Apostle: To νέο teaser προκαλεί ανατριχίλα

Ο σκηνοθέτης του ‘The Raid’ μας βάζει στα άδυτα μίας τρομακτικής αίρεσης του 20ου αιώνα
12 Σεπτεμβρίου 2018 15:02
Apostle: To νέο teaser προκαλεί ανατριχίλα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για επερχόμενο θρίλερ Apostle του Gareth Evans (The Raid), ο οποίος μάλιστα το ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το παραπάνω φρέσκο horror φιλμ θα κάνει ποδαρικό στο Netflix. Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά το 1905 στο Λονδίνο. Ο άσωτος υιός Thomas Richardson (Dan Stevens) έχει επιστρέψει στο πατρικό του, μόνο για να μάθει ότι η αδελφή του κρατείται όμηρος από μία θρησκευτική αίρεση που ζητάει λύτρα. Αποφασισμένος να την πάρει πίσω με κάθε κόστος, ο Thomas ταξιδεύει στο ειδυλλιακό νησί όπου η εν λόγω παράνομη κοινότητα ζει υπό την ηγεσία του χαρισματικού Προφήτη Malcolm (Michael Sheen). Καθώς ο Thomas διεισδύει περισσότερο στα πράγματα, μαθαίνει ότι η διαφθορά της έξω κοινωνίας έχει πλήξει και τους δικούς τους κόλπους - και ανακαλύπτει ένα μυστικό πολύ πιο σκοτεινό από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Aram Tertzakian και Ed Talfan. Το cast συμπληρώνουν οι: Lucy Boynton (Murder on the Orient Express, The Blackcoat’s Daughter), Mark Lewis Jones (Stella, Keeping Faith), Bill Milner (IBoy, X-Men: First Class), Kristine Froseth (Rebel in the Rye, Sierra Burgess is a Loser) και ο Paul Higgins (Utopia, Couple in a Hole).

Η πρεμιέρα του Apostle έχει δρομολογηθεί για τις 12 Οκτωβρίου του 2018 στην streaming πλατφόρμα του Netflix.