Prodigal Son trailer | O Tom Payne κυνηγάει serial killers

Και προσπαθεί να ξεφύγει από τους δικούς του 'δαίμονες'
14 Μαΐου 2019 17:04
Prodigal Son trailer | O Tom Payne κυνηγάει serial killers

Το FOX έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το  επερχόμενο σόου μυστηρίου Prodigal Son όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον σταρ του The Walking Dead, Tom Payne, καθώς επίσης και τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, Michael Sheen (Masters of Sex, Good Omens, Passengers).

Το εν λόγω project της Fox Entertainment και της Warner Bros. TV εστιάζει σε έναν ειδικό της εγκληματολογικής ψυχολογίας εν ονόματι ‘Malcolm Bright’ (Payne), ο οποίος μελετά και αποκωδικοποιεί το μοτίβο δράσης κατά συρροή δολοφόνων. Μάλιστα, και ο ίδιος του ο πατέρας ‘Martin Whitly’ (Sheen), ήταν ένας από αυτούς τους αμείλικτους δράστες γνωστός και ως “Χειρουργός”. Κάποτε ασκούσε το επάγγελμα του καρδιοχειρουργού με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο υπήρξε και ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς εγκληματίες που φυλακίστηκε έχοντας σκοτώσει περισσότερα από είκοσι άτομα.

Η σειρά εκτός από την noir ατμόσφαιρα φέρει και το στοιχείο του μαύρου χιούμορ, με τον κύριο ήρωα διευκολύνει το έργο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης στην διαλεύκανση εγκλημάτων. Παρόλαυτα, συν τοις άλλοις, ο ‘Malcolm’ καλείται να αντιμετωπίσει το δικό του παρελθόν αλλά και την εισβολική μητέρα του (Bellamy Young), την εκνευριστικά προβλέψιμη αδερφή του, και τον αυτοκαταστροφικό πατέρα του ο οποίος ακόμη παλεύει να συμφιλιωθεί μαζί του.

Οι Chris Fedak (Chuck) και Sam Sklaver (Deception) επεξεργάστηκαν το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο ενώ αναλαμβάνουν και ως εξωτερικοί παραγωγοί μαζί με τον σκηνοθέτη Lee Toland Krieger και τους Greg Berlanti και Sarah Schechter της Berlanti Productions.

Το cast του Prodigal Son συμπληρώνουν οι Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau και ο Frank Harts. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: