Van Helsing: Στην 4η σεζόν η Kelly Overton επιστρέφει ως η νέμεση του Δράκουλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τώρα πια καλείται να δώσει την δυσκολότερη μάχη της
18 Σεπτεμβρίου 2019 16:24
Van Helsing: Στην 4η σεζόν η Kelly Overton επιστρέφει ως η νέμεση του Δράκουλα (ΒΙΝΤΕΟ)

To Syfy έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για τον επερχόμενο 4ο κύκλο της τηλεοπτικής ανθολογίας τρόμου Van Helsing, με την Kelly Overton να επανέρχεται δριμύτερη, υποδυόμενη την απόγονο του θρυλικού κυνηγού βρικολάκων ‘Van Helsing’, την ‘Vanessa’, η οποία εξακολουθεί να αγωνίζεται ενάντια στα απαίσια αυτά πλάσματα.

Τώρα πια ο αγώνας ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι θα είναι ακόμη πιο αδυσώπητος και η ‘Vanessa’ θα αποπειραθεί να αναμετρηθεί και με τους δικούς της δαίμονες προκειμένου να επανορθώσει για φρικτά λάθη που έχει κάνει η ίδια. Οι δοκιμασίες που έχει να αντιμετωπίσει διαδέχονται η μία την άλλη και θα τεστάρουν τις ψυχικές και σωματικές της αντοχές μέχρις εσχάτων. Αλλά αν δεν κινηθεί γρήγορα ίσως χάσει ό,τι πιο αγαπημένο της έχει απομείνει.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Tricia Helfer (Lucifer), Richard Harmon (The 100), Nicole Munoz (Defiance), Keeya King (Jigsaw) και ο επαγγελματίας αθλητής πάλης Big Show.

Η 4η σεζόν του Van Helsing που θα αναπτυχθεί μέσα από δέκα τρία επεισόδια, έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019 στο Syfy, αλλά θα είναι διαθέσιμο και στο Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: