Επίσημο το Kingdom Come: Deliverance II και εντυπωσιάζει με τον ρεαλισμό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το action RPG συνεχίζεται!
18 Απριλίου 2024 21:38
Επίσημο το Kingdom Come: Deliverance II και εντυπωσιάζει με τον ρεαλισμό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της η Warhorse Studios μόλις ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι της! Και ναι, είναι αυτό που όλοι περίμεναν: το sequel του Kingdom Come: Deliverance! Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε με ένα εντυπωσιακό trailer το Kingdom Come: Deliverance II που φυσικά λαμβάνει χώρα σε έναν ρεαλιστικό κόσμο στον Μεσαίωνα.

Από τις λίγες πληροφορίες που μοιράστηκε, μάθαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα επικεντρώνεται ξανά στον Henry, έναν νεαρό άντρα που ξεκινάει ένα ταξίδι εκδίκησης και ανακάλυψης σε έναν όμορφο, αλλά συνάμα βάναυσο μεσαιωνικό κόσμο.

Η Warhorse Studios ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του τίτλου, ότι το sequel θα περιέχει πάνω από πέντε ώρες από cinematics, αλλά και χαρακτήρες που θα σας μείνουν αξέχαστοι.

Η περίληψη του τίτλου αναφέρει:

Βασίλειο της Βοημίας, αρχές 15ου αιώνα: στο βασίλειο έχει επικρατήσει το χάος. Καθώς οι εισβολείς λεηλατούν αυτήν την ακυβέρνητη γη, σπέρνοντας φόβο και τρόμο, ο Henry αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονημένη οικογένειά του.

Τώρα, ένα έμπιστο μέλος του βασιλιά, ο Henry στέλνεται να συνοδεύσει Sir Hans Capon σε μια δύσκολη αποστολή. Αφού δέχονται ενέδρα και παραλίγο να σκοτωθούν, οι δύο νεαροί ξεκινούν μια σειρά από επικίνδυνες περιπέτειες, θέτοντας τις δεξιότητες, τον χαρακτήρα και τη φιλία τους στην απόλυτη δοκιμασία.

Για την ιστορία, το Kingdom Come: Deliverance είναι ένα RPG που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Deel Silver τον Φεβρουάριο του 2018 και λάμβανε χώρα σε ένα medieval σκηνικό στο Kingdom of Bohemia και έδινε έμφαση τόσο στην ιστορία, αλλά και στο ιδιαίτερο gameplay του. Ο τίτλος είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές και κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε.

Το Kingdom Come: Deliverance II θα κυκλοφορήσει για PC (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 και Xbox Series X|S μέσα στο 2024, αλλά ακόμα δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι μέσα από το trailer που θα βρείτε παρακάτω.