Έρχεται η συνέχεια του εκπληκτικού Kingdom Come: Deliverance;

Η Warhorse Studios ετοιμάζει νέο παιχνίδι
12 Απριλίου 2024 09:31
Έρχεται η συνέχεια του εκπληκτικού Kingdom Come: Deliverance;

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία πολύ ευχάριστη είδηση, καθώς έγινε γνωστό ότι η Warhorse Studios ετοιμάζει νέο παιχνίδι και θα το ανακοινώσει σε λίγες μέρες.

Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το εκπληκτικό Kingdom Come: Deliverance πήρε τη σκυτάλη μέσα από τα social media της για να ανακοινώσει ότι στις 18 Απριλίου θα αποκαλύψει τον επόμενό της τίτλο. Το στούντιο δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες, αλλά οι fans πιστεύουν ότι πρόκειται για το sequel του λατρεμένου αυτού RPG.

Το νέο πόνημα της εταιρίας θα αποκαλυφθεί πλήρως την επόμενη Πέμπτη στις 21:00 ώρα Ελλάδος μέσα από τα επίσημα κανάλια της Warhorse Studios στο YouTube και στο Twitch.

Μαζί με την ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης ανέβασε και μία φωτογραφία με έναν άντρα στο άλογό του και πολλοί παίκτες νομίζουν ότι θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας του Henry, ο οποίος ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής στο Kingdom Come: Deliverance.

Για την ιστορία, το Kingdom Come: Deliverance είναι ένα RPG που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Deel Silver τον Φεβρουάριο του 2018 και λάμβανε χώρα σε ένα medieval σκηνικό στο Kingdom of Bohemia και έδινε έμφαση τόσο στην ιστορία, αλλά και στο ιδιαίτερο gameplay του.

Ο τίτλος είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές και κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε.