Δοκιμάστε δωρεάν το Kingdom Come: Deliverance αυτό το Σαββατοκύριακο

Η ομάδα γιορτάζει το νέο ορόσημο πωλήσεων
17 Ιουνίου 2020 15:11
Δοκιμάστε δωρεάν το Kingdom Come: Deliverance αυτό το Σαββατοκύριακο

Από την ημέρα κυκλοφορίας του το 2018, το Kingdom Come: Deliverance φαίνεται πως προσέλκυσε έναν αξιοθαύμαστο αριθμό παικτών στον ωμό μεσαιωνικό του κόσμο. Αυτός ο αριθμός αποκαλύφθηκε σήμερα, μιας και η Warhorse Studios, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ανακοίνωσε επίσημα τις πωλήσεις του τίτλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή, το Kingdom Come: Deliverance πούλησε συνολικά τρία εκατομμύρια από την ημέρα έλευσής του στην αγορά. Επίσης, το DLC του παιχνιδιού πούλησε 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Για να γιορτάσει αυτό το ευτυχές γεγονός, η Warhorse προσφέρει ένα δωρεάν trial για το παιχνίδι, έτσι ώστε όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει να μπουν και να πάρουν μία γεύση από αυτό. Η δωρεάν δοκιμαστική φάση θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα ξεκινά στις 18 Ιουνίου και θα λήξει στις 22 του ίδιου μήνα. Να σημειωθεί πως αφορά αποκλειστικά την PC έκδοση του παιχνιδιού μέσω Steam.

Εκτός της ανακοίνωσης για το νέο ορόσημο πωλήσεων του παιχνιδιού και για το free trial, η ομάδα ανανέωσε και το λογότυπό της και ήθελε να το μοιραστεί με την κοινότητά της στο Twitter. Δείτε το παρακάτω.