Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την 15η και τελευταία σεζόν του ‘Supernatural’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Καιρός να ετοιμαζόμαστε για τον επίλογο της ιστορίας των Winchesters
13 Σεπτεμβρίου 2019 22:54
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την 15η και τελευταία σεζόν του ‘Supernatural’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγο κυκλοφόρησε επίσημο promo για τον επερχόμενο 15ο και τελευταίο κύκλο του Supernatural, με τον οποίο θα πέσει η αυλαία για το εν λόγω επιτυχημένο σόου υπερφυσικού τρόμου και μυστηρίου, με τα αδέρφια ‘Winchester’ πια να απευθύνουν το δικό τους αντίο στο κοινό.

Η πολυαγαπημένη σειρά αναδείχθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε ένα από τα μακροβιότερα project της αμερικανικής τηλεόρασης με ορόσημο την φαμίλια των αδερφών ‘Winchester’και το 1967 Chevrolet Impala τους. Πλέον, η 15η σεζόν θα σηματοδοτήσει και το τελικό κεφάλαιο της εν λόγω ανθολογίας φαντασίας.

Το μότο του λεγόμενου «family business» που ξεκίνησε από τον πρώτο διδάξαντα, ‘John Winchester’ (Jeffrey Dean Morgan) και πέρασε στους γιους του, ‘Sam’ (Jared Padalecki) και ‘Dean’ (Jensen Ackles), αποτυπώθηκε στην καρδιά και το μυαλό εκατομμυρίων θεατών σε όλον τον κόσμο, ώστε να ακούγεται μέχρι και σήμερα ως ξεχωριστό σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου θεάματος.

Το Supernatural φέτος λοιπόν, θα μας αποχαιρετίσει με είκοσι νέα επεισόδια, αρχίζοντας από τις 10 Οκτωβρίου του 2019 την διαδρομή του προς την ολοκλήρωσή του. Πάρτε μία πρώτη γεύση και τραγουδήστε ελεύθερα το “carry on my wayward son”!