WandaVision: Το D23 poster αποκαλύπτει το κλασικό κοστούμι της Scarlet Witch (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια σειρά διαφορετική από όλες τις άλλες του Disney Plus
27 Αυγούστου 2019 11:25
WandaVision: Το D23 poster αποκαλύπτει το κλασικό κοστούμι της Scarlet Witch (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το καλλιτεχνικό τμήμα της Marvel Studios ήταν ιδιαίτερα ζωηρό στο πλαίσιο της D23 Expo 2019 και ο επικεφαλής του, Andy Park, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη poster με concept art, το οποίο αφορά το WandaVision, ενώ επιβεβαιώθηκε και το παράθυρο πρεμιέρας.

Η σειρά του Disney+ με τους Vision και Scarlet Witch επιβεβαιώθηκε πως θα μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό σκηνικό στη δεκαετία του '50 και σίγουρα το poster αφήνει να εννοηθεί πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα φιλόδοξο σε ύφος project. Στο πλαίσιο της έκθεσης ειπώθηκε ότι η σειρά θα είναι "μισή κλασική sitcom και μισή υπερθέαμα του MCU". 

Το επίσημο poster από την D23 αποκαλύπτει τον Vision και τη Scarlet Witch σαν ένα ζευγάρι βγαλμένο από τις παλιές αμερικάνικες διφημίσεις, να κάθονται μπροστά σε μια οθόνη που φωσφορίζει από την κόκκινη μαγεία της Witch. Το easter egg όμως κρύβεται στις σκιές τους, με αυτήν την Wanda να σχηματίζει την κλασική στολή της από τα comics.

Μάλιστα, μάθαμε νέες πληροφορίες για το συμπληρωματικό cast της σειράς. Η Kat Dennings, που γνωρίσαμε ως Darcy Lewis στα Thor και Thor: Dark World θα επιστρέψει στον ρόλο της, καθώς και ο Randall Park του Ant-Man and the Wasp ως Jimmy Woo. Μαζί τους θα παίξει η Teyonah Parris στο ρόλο της ενήλικης Monica Rambeau, που γνωρίσαμε ως παιδί στο Captain Marvel, αλλά και η Kathryn Hahn στο ρόλο μιας φασαριώζικης γειτόνισσας. 

Το WandaVision θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ μέσα στην άνοιξη του 2021 και θα αποτελείται από έξι επεισόδια.