The Falcon and the Winter Soldier: O Zemo του Daniel Bruhl αποκαλύπτει τη μάσκα του (pics)

Μέσα από το προσωπικό του Instagram
24 Ιουλίου 2019 10:27
The Falcon and the Winter Soldier: O Zemo του Daniel Bruhl αποκαλύπτει τη μάσκα του (pics)

Στην Comic-Con 2019 του San Diego έγινε γνωστό πως για χάρη του The Falcon and The Winter Soldier θα επιστρέψει ο κακός Helmut Zemo του Daniel Brühl. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον συγκεκριμένο ρόλο για πρώτη φορά στο Captain America: Civil War θα είναι ο βασικός αντίπαλος των Sebastian Stan και Anthony Mackie στη πολυαναμενόμενη μίνι σειρά του Disney+.

Δεν έλειψε μάλιστα, ο Brühl να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του δύο φωτογραφίες ως Zemo και μάλιστα να αποκαλύψει για πρώτη φορά την χαρακτηριστική μάσκα του, η οποία θα είναι βγαλμένη από τα comics.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Longing, Rusted, Seventeen, Daybreak, Furnace, Nine, Benign, Homecoming, One, Freight Car.“ Zemo is getting ready #SDCC @comic_con @marvel @marvelstudios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Brühl (@thedanielbruhl) στις 23 Ιούλ, 2019 στις 10:57 πμ PDT

Συνόδευσε την ανάρτηση με την λεζάντα "Longing, Rusted, Seventeen, Daybreak, Furnace, Nine, Benign, Homecoming, One, Freight Car", που είναι οι κωδικές λέξεις που ενεργοποιούν τον Winter Soldier. Επιπλέον, η Emily Van Camp επιστρατεύεται και πάλι στο ρόλο της ανιψιάς της Peggy Carter, Sharon Carter. 

Γνωρίζουμε ότι όλες οι σειρές του Disney Plus θα έχουν άμεση σύνδεση και επιπτώσεις στο Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. 

Η πρεμιέρα του The Falcon and The Winter Soldier έχει οριστεί για τον Αύγουστο του 2020.