Catch-22 trailer | Ο George Clooney φοράει στολή συνταγματάρχη

Και περνάει από ατέλειωτα καψώνια τον Christopher Abbott!
25 Απριλίου 2019 19:18
Catch-22 trailer | Ο George Clooney φοράει στολή συνταγματάρχη

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την μίνι σατιρική-πολεμική σειρά Catch-22 εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο του Joseph Heller, στην οποία ο George Clooney πρωταγωνιστεί ως ο συνταγματάρχης ‘Scheisskopf’ αλλά λειτουργεί και ως δημιουργός σε δύο επεισόδια, επωμιζόμενος παράλληλα και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Την δράση των άλλων επεισοδίων ενορχηστρώνουν οι Grant Heslov (The Men Who Stare At Goats) και Ellen Kuras (Ozark) αντίστοιχα. Τους διαλόγους επεξεργάστηκαν οι Luke Davies (Lion) και David Michôd (The Rover).

Ουσιαστικά, εν προκειμένω η όλη πλοκή τοποθετείται κατά την διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου, με τον Christopher Abbott να ενσαρκώνει τον ‘Yossarian’, έναν βομβαρδιστή της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, του οποίου το άγχος της επιβίωσης τον κατατρύχει κάθε φορά που του αναθέτουν να συμμετέχει σε επιχειρήσεις.

Και επειδή σταδιακά τα πράγματα δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο, ο νεαρός καταριέται την κακή του μοίρα αφού αφενός έχει να αναχαιτίσει τον εχθρό και αφετέρου να διαχειριστεί την ισχυρογνωμοσύνη και την αυταρχικότητα των ανωτέρων του, και κυρίως του συνταγματάρχη ‘Cathcart’ (Kyle Chandler) που εξακολουθεί να τους επιφορτίζει με πρόσθετες εναέριες αποστολές.

Περισσότερο και από τους Γερμανούς στρατιώτες τον ήρωα και τους συμπολεμιστές του τους εξαγριώνουν οι ατέλειωτες γραφειοκρατικές διαδικασίες του στρατού, που συχνά καταργούν κάθε έννοια λογικής. Ως αποτέλεσμα όλου αυτού έχουν να κάνουν με το αποκαλούμενο “Catch-22”, μία κατάσταση παράλογη όπου το άτομο είναι σε πλήρη σύγχυση δεχόμενο προστάγματα τελείως αντιτιθέμενα μεταξύ τους.

Το cast συναπαρτίζουν και οι: Hugh Laurie, Giancarlo Giannini, Daniel David Stewart, Rafi Gavron, Austin Stowell, Graham Patrick Martin, Gerran Howell, Jon Rudnitsky , Kevin J. O’Connor, Pico Alexander, Tessa Ferrer, Lewis Pullman, Josh Bold, Jay Paulson και η Julie Ann Emery.

Το Catch-22 έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Hulu στις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: