The Crown: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα παίξει την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ωστόσο θα εμφανιστεί στην 4η σεζόν της σειράς του Netflix
11 Απριλίου 2019 11:24
The Crown: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα παίξει την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε ότι η Gillian Anderson θα υποδυθεί την Σιδηρά Κυριά της πολιτικής και πρώην πρωθυπουργό της Μ.Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ και τώρα ανακοινώνεται το casting ενός ακόμη σημαντικού ρόλου για την 4η σεζόν του The Crown

Το Netflix βρήκε και επίσημα την ηθοποιό που θα παίξει την αγαπημένη του λαού, Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο πρόσωπο της βρετανίδας Emma Corrin. Το βιογραφικό της μοιάζει ιδιαίτερα φτωχό σε σχέση με το υπόλοιπο cast της δραματικής σειράς εποχής του Netflix, ωστόσο η ανερχόμενη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, που θα υποδυθεί τον εμβληματικό αυτόν ρόλο. Κάτι το οποίο έδειξε μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin) στις 9 Απρ, 2019 στις 9:03 πμ PDT

Θα αναρωτιέστε όμως γιατί αναφερόμαστε στην 4η σεζόν, ενώ η 3η σεζόν δεν έχει καλά-καλά κυκλοφορήσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πιθανότατα τα γυρίσματα των δύο επερχόμενων σειρών γίνονται διαδοχικά. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο cast της 3ης σεζόν του The Crown συμπεριλαμβάνεται η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, την Helena Bonham Carter ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τον Tobias Menzies ως έναν γηραιότερο Πρίγκιπα Φίλιππο. 

Επιβεβαιώθηκε επίσης, πώς η επερχόμενη σεζόν θα καλύπτει χρονολογικά την περίοδο 1964-1976, μέχρι δηλαδή την θητεία του Harold Wilson ως Πρωθυπουργός, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τον ερχομό της Thatcher στην 4η σεζόν. 

Το The Crown Season 3 ακόμη δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας αλλά αναμένεται μέσα στο 2019 αποκλειστικά από το Netflix

Tags: