Τέλος εποχής: Το Arrow θα ρίξει αυλαία στην 8η σεζόν

Τι συνέβη και πάρθηκε η απόφαση αυτή από το CW
07 Μαρτίου 2019 11:22
Τέλος εποχής: Το Arrow θα ρίξει αυλαία στην 8η σεζόν

Μπορεί να ξέραμε πως το Arrow θα συνεχίζει για 8η σεζόν, όμως δεν ξέραμε ότι θα είναι και η τελευταία του. Το τηλεοπτικό δίκτυο The CW πήρε την απόφαση να ρίξει αυλαία στην μακροβιότερη σειρά της DC Comics και αυτή που ξεκίνησε το "Arrowverse", το λεγόμενο τηλεοπτικό σύμπαν της DC.

Η 8η και τελευταία σεζόν θα αποτελείται από μόλις 10 επεισόδια και μάλιστα την ανακοίνωση έκανε πρώτος ο ίδιος ο Oliver Queen, Stephen Amell, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter:

Γιατί όμως πάρθηκε αυτή η απόφαση; Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παραγωγής το The CW θέλει να προχωρήσει στην επόμενη γενιά των σειρών της DC. Ένα από αυτά θα είναι η Batwoman που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά και εκτός απροόπτου θα πάρει το πράσινο φως για μια ολόκληρη σεζόν. 

O εκτελεστικός παραγωγός της σειράς Greg Berlanti είπε τα εξής:

"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρουμε, όπως κάθε δύσκολη απόφαση που έχουμε κάνει τα τελευταία επτά χρόνια, ήταν με γνώμονα το συμφέρον του Arrow. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι το Arrow γέννησε ένα ολόκληρο σύμπαν από shows που θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φτιάξουμε ένα τέλος που θα τιμά τη σειρά, τους χαρακτήρες και την κληρονομιά του και είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους σεναριογράφους, παραγωγούς, ηθοποιούς -και το πιο σημαντικό- στα άτομα της παραγωγής, τα οποία  συντηρούσαν εμάς και τη σειρά για πάνω από επτά χρόνια."

To Arrow αναμένεται να επιστρέψει τον ερχόμενο χειμώνα για την 8η και τελευταία σεζόν του.