Love, Death + Robots teaser | Μία animated ανθολογία-πειρασμός για ενήλικες καταφτάνει στο Netflix

Με την υπογραφή των David Fincher και Tim Miller
04 Μαρτίου 2019 15:35
Love, Death + Robots teaser | Μία animated ανθολογία-πειρασμός για ενήλικες καταφτάνει στο Netflix

Το Netlix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για την επερχόμενη animated σειρά για ενηλίκους Love, Death + Robots του David Fincher (Mindhunter, Gone Girl, Seven) και του Tim Miller (Deadpool) φέροντας τα χαρακτηριστικά της σκηνοθετικής μανιέρας των δύο αυτών ταλαντούχων δημιουργών.

Το εν λόγω εγχείρημα που θα απαρτίζεται από δέκα οκτώ σύντομης διάρκειας επεισόδια με ιστορίες που παντρεύουν το είδος του sci-fi, της κωμωδίας αλλά και του τρόμου, με πολύ ιδιαίτερους χαρακτήρες, από λυκανθρώπους στρατιώτες μέχρι και ανεξέλεγκτα ρομπότ.

Ο Miller ο οποίος το 2004 μέσω του Gopher Broke είχε προταθεί για Όσκαρ Καλύτερης Μίνι Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, απ’ ότι φαίνεται επιστρέφει στις ρίζες των animated μυθοπλασιών με την εταιρεία του, Blur Studio, και την φιλόδοξη δημιουργική του ομάδα να είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν τόσο την παραδοσιακή 2D τεχνολογία όσο και αυτήν των CGI εφέ. Μάλιστα, ο ίδιος ο Miller τοποθετήθηκε επ’ αυτού, δηλώνοντας ειδικότερα:

«Το ‘Love, Death & Robots’ είναι το project των ονείρων μου. Συνδυάζει την αγάπη μου για τα κινούμενα σχέδια και τις συναρπαστικές ιστορίες. Μεταμεσονύκτιες ταινίες,comics, βιβλία και περιοδικά επιστημονικής φαντασίας με ενέπνεαν εδώ και δεκαετίες αλλά είχαν συνδεθεί με την περιθωριοποιημένη κουλτούρα των geeks και των σπασίκλων όπου ανήκα και εγώ. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το δημιουργικό τοπίο έχει τελικά αλλάξει αρκετά για κινούμενα σχέδια που προορίζονται για ενήλικες ώστε να αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου πολιτιστικού διαλόγου».

Ο Miller είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Fincher λειτουργώντας ως σχεδιαστής για τους τίτλους αρχής της αμερικανικής κινηματογραφικής διασκευής The Girl with the Dragon Tattoo (2011), ενώ ο Fincher είχε ξαναδουλέψει με το διάσημο streaming δίκτυο για το πολιτικό σόου House of Cards, και το αστυνομικό-ψυχολογικό δράμα Mindhunter.

Το Love, Death + Robots αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: