Η “φλόγα” για το Mindhunter δεν έχει σβήσει

Νέες δηλώσεις από τον έναν πρωταγωνιστή
03 Ιανουαρίου 2024 19:25
Η “φλόγα” για το Mindhunter δεν έχει σβήσει

Τον Φεβρουάριο του 2023 σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι χιλιάδες fans του Mindhunter διαμαρτυρήθηκαν στο Netflix για να επιστρέψει η σειρά του David Fincher με νέα σεζόν. Τελικά φαίνεται ότι δεν «ίδρωσε» το αυτί του Netflix, ενώ και ο ίδιος ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει παλιότερα ότι ήταν περήφανος για τις 2 πρώτες σεζόν που έφερε. Ωστόσο, φαίνεται ότι η φλόγα του Mindhunter δεν έχει σβήσει τελείως.

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που έρχεται τώρα στα φώτα της δημοσιότητας, ο David Fincher έχει κάποιες ιδέες για να επιστρέψει και πάλι στο Mindhunter. Αυτά τα νέα τα μαθαίνουμε τώρα από το Awardsdaily.com, στο οποίο ο Holt McCallany, ο οποίος ήταν ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών στη σειρά, είπε ότι έχει ακούσει διάφορα…

Ο ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη στο συγκεκριμένο μέσο και είπε μεταξύ άλλων ότι έχει ακούσει ότι ο Fincher σκέφτεται να επαναφέρει το Mindhunter. Ύστερα συνέχισε τις δηλώσεις του:

Έχουν περάσει μερικά χρόνια τώρα (από το Mindhunter), οπότε είναι μάλλον απίθανο, αλλά ακόμα και να το σκεφτόταν ο Fincher, θα ήταν ένα ελπιδοφόρο σημάδι.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι παρόλο που ο Fincher είχε βάλει τότε με τις δηλώσεις του την «ταφόπλακα» στο Mindhunter, πλέον έχει τη σειρά στο πίσω μέρος του μυαλού του. Οπότε, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα δούμε κάτι στο μέλλον. Για την ιστορία τον Αύγουστο του 2019 προβλήθηκε η 2η σεζόν του Mindhunter και λίγους μήνες μετά έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει πρόθεση από το Netflix να συνεχίσει.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Holt McCallany, Jonathan Groff και Anna Torv, οι οποίοι υποδύονται τους επικεφαλής του νεοσύστατου Behavioural Science Unit του FBI, που έχει ως στόχο να μελετήσει τη συμπεριφορά των serial killers.