The Killer: Ο Michael Fassbender είναι ο απόλυτος “Hitman” στη νέα ταινία του δημιουργού του Fight Club (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία του David Fincher θα παίξει σε επιλεγμένες αίθουσες και ύστερα στο Netflix
27 Οκτωβρίου 2023 17:21
The Killer: Ο Michael Fassbender είναι ο απόλυτος “Hitman” στη νέα ταινία του δημιουργού του Fight Club (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το The Killer, το οποίο παίζει ήδη στους κινηματογράφους και αναμένεται να το φέρει στην πλατφόρμα του μέσα στον Νοέμβριο. Πρόκειται για την ολοκαίνουργια ταινία του David Fincher (Fight Club, The Social Network, Gone Girl), που επικεντρώνεται σε έναν δολοφόνο που θέλει να πάρει το αίμα του πίσω.

Τα άγρια και κοφτερά σαν λεπίδες ένστικτα του σκηνοθέτη των "Fight Club", "The Social Network" και "Gone Girl" επιστρέφουν, με τον Michael Fassbender να πρωταγωνιστεί ως τον δικό του "Hitman". Στην ταινία, ο Fassbender υποδύεται έναν εκτελεστή ο οποίος ύστερα από μια μοιραία αστοχία, μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matz, σε διασκευή του Andrew Kevin Walker του "Fight Club".

Στο The Killer θα δείτε επίσης τους Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard, Kerry O'Malley, Sophie Charlotte, Emiliano Pernía, Gabriel Polanco, Sala Baker, Endre Hules, Bernard Bygott, Monique Ganderton, Daran Norris, Nikki Dixon και άλλοι.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον ίδιο– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Το The Killer παίζει ήδη σε επιλεγμένες αίθουσες και θα κάνει πρεμιέρα και στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.