Κι όμως ο David Fincher το σκέφτεται για ένα The Social Network 2

13 χρόνια μετά θα υπάρξει sequel στην ταινία του “Mr. Facebook“;
28 Οκτωβρίου 2023 12:57
Κι όμως ο David Fincher το σκέφτεται για ένα The Social Network 2

Μια δήλωση που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση, έκανε ο David Fincher, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε ότι "ψήνεται" ένα sequel για την ταινία "The Social Network" του 2010, η οποία αποτελεί και μια από τις καλύτερες ταινίες της φιλμογραφίας του. 

13 χρόνια μετά την πρώτη ταινία που διηγήθηκε την γέννηση του Facebook και την άνοδο του Mark Zuckerberg στον ισχυρό άνδρα του τότε διασημότερου κοινωνικού δικτύου του κόσμου, μαθαίνουμε ότι έγιναν συζητήσεις για το The Social Network 2

Συγκεκριμένα, ο Fincher μίλησε στην Guardian στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της νέας του ταινίας, με τίτλο "The Killer", αναφερόμενος ότι έχει συζητήσει με τον οσκαρικό σεναριογράφο του The Social Network, τον Aaron Sorkin για το ενδεχόμενο να γίνει μια συνέχεια. Στη δήλωσή του που έκανε όμως εμφανίστηκε φειδωλός για το εάν πράγματι θα υπάρξει sequel του The Social Network.

"Ο Άαρον Σόρκιν και εγώ έχουμε συζητήσει για το ενδεχόμενο αυτό, αλλά... θα είναι σα να ανοίγει κανείς τον ασκό του Αιώλου." είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης του Fight Club και του Se7en, θέλοντας να αφήσει υπονοούμενο πως από την πρώτη ταινία έχουν συμβεί πάρα πολλά στην πολυτάραχη ζωή του Ζούκερμπεργκ και του Facebook. 

Το πώς θα ήταν αυτό το sequel και αν θα μπορούσε να σταθεί στο τρέχον σκηνικό είναι ένα μεγάλο ερώτημα, όπως και εάν θα μπορέσουν αν επιστρέψουν οι Jesse Eisenberg και Andrew Garfield στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.