Penny Dreadful: City of Angels | Οι Jessica Garza & Johnathan Nieves αποτελούν πλέον μέλη του cast

Πλαισιώνοντας υποκριτικά τον πρωταγωνιστή, Daniel Zavatto
17 Φεβρουαρίου 2019 21:32
Penny Dreadful: City of Angels | Οι Jessica Garza & Johnathan Nieves αποτελούν πλέον μέλη του cast

Σύμφωνα και με  συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Jessica Garza (The Purge) και ο Johnathan Nieves (New Amsterdam) υπέγραψαν για την συμμετοχή τους στην επερχόμενη sequel σειρά τρόμου Penny Dreadful: City of Angels του Showtime.

Στο επιτελείο των ηθοποιών ανήκει ήδη ο Daniel Zavatto (Here and Now), ο οποίος εν προκειμένω μας συστήνεται ως ο πρώτος μεξικανο-αμερικανικών καταβολών επιθεωρητής του Los Angeles εν ονόματι ‘Tiago Vega’. Το παρελθόν του ήρωα συνοδεύεται από ένα οδυνηρό παιδικό τραύμα, ενώ το παρόν του τον φέρνει αντιμέτωπο με τον ρατσισμό και την προκατάληψη προς εκείνον και τους δικούς του που θα πρέπει να αναμετρηθούν με σκοτεινές δυνάμεις από το υπερπέραν. Η Garza θα υποδυθεί την ‘Josefina’, το νεότερο μέλος της οικογένειας, ένα φιλήσυχο άτομο, διακατεχόμενο όμως από ένα πανίσχυρο πνεύμα που ψάχνει τρόπο να ελευθερωθεί. Ο Nieves ενσαρκώνει τον ‘Mateo’, τον μικρότερο αδερφό του ‘Tiago’ που έχει πολύ ατίθασο χαρακτήρα και παρά τις ευγενικές του προθέσεις, συχνά του λείπει η σταθερή πίστη και η υπομονή να βαδίσει στο ίδιο μονοπάτι δικαιοσύνης όπως ο αδερφός του.

Συνεπώς, δίνεται νέα ώθηση στο διάσημο franchise με το σύμπαν του να εμπλουτίζεται από έναν ακόμη σκοτεινό μύθο φαντασίας. Το καινούργιο σόου μας μεταφέρει χρονικά στο Los Angeles τέλη της δεκαετίας του 1930, και ειδικότερα στο 1938, μία εποχή με έντονο το μεξικανο-αμερικανικό φολκλόρ στοιχείο και με μία εκρηκτική δυναμική κοινωνικών αλλαγών.

Φυσικά, ο John Logan επιστρατεύεται ως δημιουργός του φρέσκου σόου-συνεχιστή του Penny Dreadful, ενώ επωμίζεται μεταξύ άλλων καθήκοντα σεναριογράφου και εξωτερικού παραγωγού. Όπως είχε τονίσει και σε προηγούμενη δήλωσή του:

«Το ‘Penny Dreadful: City of Angels’ θα έχει μια κοινωνική συνείδηση ​​και μία ιστορική επίγνωση που επιλέξαμε να μην εξερευνήσει την θεματική του ‘Penny Dreadful’ στο Λονδίνο. Τώρα θα ασχοληθούμε με συγκεκριμένα ιστορικά και ρεαλιστικά, πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φυλετικά ζητήματα. Το 1938, το Los Angeles ήρθε αντιμέτωπο με ορισμένα δύσκολα ερωτήματα για το μέλλον και την ψυχή του. Οι χαρακτήρες μας πρέπει να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Παρά μόνο ισχυροί προβληματισμοί  και εντυπωσιακές ηθικές προκλήσεις. Όπως πάντα στον κόσμο του ‘Penny Dreadful’, δεν υφίστανται ήρωες ή ‘κακοί’, αλλά μόνο πρωταγωνιστές και ανταγωνιστές. Περίπλοκες και αντικρουόμενες φιγούρες που επιβιώνουν στην βάση της ηθικής επιλογής».

Η επίσημη σύνοψη αναφέρεται στο City of Angels ως : «έναν πνευματικό διάδοχο του ‘Penny Dreadful’ του Βικτωριανού Λονδίνου, με το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας να ανοίγει το 1938 στο Los Angeles, ένα διάστημα και ένας τόπος μεστός σε στοιχεία της Μεξικανο-Αμερικανικής λαϊκής παράδοσης και των συνακόλουθων κοινωνικών εντάσεων. Είναι ριζωμένο στην σύγκρουση ανάμεσα στους χαρακτήρες που συνδέονται με την γυναικεία θεότητα ‘Santa Muerte’ και άλλους συμμάχους του Διαβόλου. Το ‘Penny Dreadful: City of Angels’ θα εντρυφήσει σε ένα συναρπαστικό μείγμα της υπερφυσικής και της φλέγουσας πραγματικότητας εκείνης της περιόδου, δημιουργώντας νέους μυστικιστικούς μύθους και ηθικά διλήμματα μέσα σε ένα αυθεντικό ιστορικό πλαίσιο. Αυτό το κεφάλαιο είναι ένα τολμηρό, νέο όραμα που θα επιστρατεύσει ολοκαίνουργιες  φυσιογνωμίες και αφηγήσεις».

Τα γυρίσματά του Penny Dreadful: City of Angels θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019, με τον Michael Aguilar (Kidding) να λειτουργεί ως εξωτερικός παραγωγός.