Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ επίκειται σκληρή μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Daniel Zovatto και Nathan Lane να είναι στο επίκεντρο αυτής
14 Απριλίου 2020 21:54
Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ επίκειται σκληρή μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο teaser για την spin-off σειρά τρόμου και φαντασίας Penny Dreadful: City of Angels όπου ως δημιουργός λειτουργεί ο John Logan, όπως άλλωστε έκανε και στην δημοφιλή πρωτότυπη σειρά όπου πρωταγωνίστησαν η Eva Green και ο Josh Hartnett.

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό franchise κάνει την επάνοδό του με ένα πρόσθετο project, μόνο που αυτή τη φορά ο χώρος των γεγονότων μετατοπίζεται στο Los Angeles τέλη της δεκαετίας του 1930, το 1938, όπου είναι έντονα το μεξικανο-αμερικανικό φολκλόρ στοιχείο και ο αέρας από το αντίστοιχο κοινωνικοπολιτισμικό γίγνεσθαι της εποχής.

Εν προκειμένω, ο Daniel Zovatto (Here and Now, Don’t Breathe), ο Nathan Lane (The Birdcage) και η Natalie Dormer (Picnic at Hanging Rock, Game of Thrones) είναι επικεφαλής του cast.

Ο Zavatto μας συστήνεται ως ο ‘Tiago Vega’, ο πρώτος μεξικανο-αμερικανικής καταγωγής επιθεωρητής του Los Angeles. Εκείνος και η οικογένειά του κουβαλούν μία μακάβρια κληρονομιά αναμνήσεων και βιωμάτων, συνεχίζοντας να δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις από τον περίγυρό τους, ενώ πια ένας υπερφυσικός εχθρός απελευθερώνεται μετά από έναν φρικιαστικό φόνο κοντά στη γειτονιά τους. Ο ντεντέκτιβ αυτός μαζί με τον μέντορά του, ‘Lewis Michener’ (Lane) ξεκινούν έρευνα, αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σκοτεινά απ’ όσο φαίνονται, με τον ένοχο να διαφεύγει της σύλληψης πολύ επιδέξια, και μία συνωμοσία υποκινούμενη από Ναζί εξαπλώνεται στην περιοχή με σκοπό την μεθόδευση της κατάστασης για το Τρίτο Ράιχ.

Παίζουν ακόμη η Jessica Garza (The Purge) ως η ‘Josefina’, μικρότερη αδερφή του ήρωα, ο Johnathan Nieves (New Amsterdam) ως ο ‘Mateo’, ο ατίθασος αδερφός του, ‘Tiago’, και η Kerry Bishé (Halt and Catch Fire) ως η λεγόμενη ‘Αδερφή Molly’, μία «χαρισματική ρήτορας» η οποία αναμετριέται με τους δικούς της δαίμονες.

Το παρόν εδώ δίνουν και οι ηθοποιοί: Amy Madigan (Gone Baby Gone), Brent Spiner (Outcast), Lin Shaye (Insidious), Rory Kinnear (Penny Dreadful), Piper Perabo (Covert Affairs), Adam Rodriguez (Criminal Minds), Thomas Kretschmann (Avengers: Age of Ultron), Lorenza Izzo (Once Upon a Time in Hollywood), Michael Gladis (Mad Men), Dominic Sherwood (Shadowhunters), και ο Ethan Peck (Star Trek: Discovery).

Το Penny Dreadful: City of Angels ξεκινάει στο Showtime από τις 26 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: